Diploma uitreiking

Heb je goede kwaliteit foto´s en platte teksten en wil jij na je diploma uitreiking ook met zo’n prachtig Jaarboek naar huis? Upload deze kopij dan via onze online module, waarna het uitgeefhuis alles verwerkt en het in een gewenste template plaatst. Je hoeft hier dan zelf dus verder niets meer aan te doen!

Het uitgeefhuis werkt al ruim 10 jaar op professionele wijze, wat inhoudt dat tussentijdse controle via onze site loopt, correctiemomenten worden aangegeven en deadlines worden bewaakt, om er zo uiteindelijk voor te zorgen dat jij jouw eigen Jaarboek op de diploma uitreiking ontvangt.

Een Jaarboek dat je je verdere leven zult bewaren; professioneel en eigentijds. Geen tijdverlies in je belangrijke examenjaar en een diploma uitreiking hoe een diploma uitreiking hoort te zijn, met een prachtig boek, waarin al jouw mooiste school herinneringen zijn vastgelegd voor altijd!

Als jij ervoor zorgt dat je slaagt, zorgt het uitgeefhuis ervoor dat jij na jouw diploma uitreiking thuiskomt, niet alleen in het bezit van je welverdiende diploma, maar ook met een schitterend Jaarboek.