Fotojaarboek maken

Wil je een fotojaarboek maken of fotojaarboek drukken? Met 20 jaar ervaring en meer dan 500.000 afgeleverde exemplaren, is het uitgeefhuis de perfecte partner voor de realisatie van jullie fotojaarboek. Een eindexamencadeau waar leerlingen hun leven lang dankbaar voor zullen zijn. Of een uniek geschenk voor medewerkers of clubleden. Daarnaast is het ook perfecte exposure voor school, vereniging, (sport)club of bedrijf. Een fotojaarboek maken of drukken is onze specialiteit en we hebben voor iedere wens en ieder budget een passende oplossing. Je kunt je zelfgemaakte boek als Word-document of PDF bestand aan ons leveren, waarna wij jullie fotojaarboek drukken. Ook kun je zelf aan de slag in onze gratis online editor YPSA. Of zet je liever één van onze professionele vormgevers voor je aan het werk? Het kan allemaal! We horen graag jouw ideeën en wensen.


Fotojaarboek maken of drukken


Met het uitgeefhuis kun je voor iedere school of opleiding, vereniging, club of bedrijf een fotojaarboek maken. Je kunt je eigen document laten drukken of onze creatieve ontwerpers jullie fotojaarboek laten maken. Wil je een boek in de huisstijl van je bedrijf of vereniging? Of moeten de kleuren uit de huisstijl van school worden gebruikt in het ontwerp? Alles is mogelijk! Door onze 20 jaar ervaring vertalen we ieder idee naar een uniek ontwerp. Wil je liever zelf een jaarboek maken en ons alleen het boek laten drukken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze online editor YPSA. Hiermee kun je gemakkelijk, zelf online jullie fotojaarboek maken.

fotojaarboek maken


De voordelen van een fotojaarboek maken


 1. Uniek cadeau of aandenken
 2. Betaalbaar
 3. Professionele afwerking en uitstraling
 4. Exposure voor school, vereniging of bedrijf
 5. Herinnering, voor altijd bewaard
 6. Emotie op papier
 7. Creativiteit

Meer informatie over een fotojaarboek maken of fotojaarboek drukken


Wil je een fotojaarboek maken of drukken? Ruim 500 scholen en bedrijven gingen je voor! Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over onze online editor YPSA? Klik dan hier.


Wie maken er een fotojaarboek?


Een fotojaarboek maken is mogelijk voor iedereen. In de praktijk worden de meeste fotojaarboeken gemaakt door:

 • Kinderdagverblijven
 • Basisscholen
 • Middelbare scholen
 • Hogere scholen / universiteiten
 • Opleidingen / faculteiten
 • Bedrijven
 • (Sport)verenigingen / clubs
 • Vriendengroepen

Zelf een fotojaarboek maken of laten maken?


Wil je zelf een fotojaarboek maken of laat je het boek liever maken door onze vormgevers? Of ben je alleen op zoek naar een betrouwbare partij om jullie fotojaarboek te laten drukken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn al 20 jaar dé fotojaarboeken specialist van Nederland & België en hebben voor iedere wens een passende oplossing. We horen graag van je!

fotojaarboek drukken


Wat kost een fotojaarboek maken of fotojaarboek drukken?


Een fotojaarboek hoeft helemaal niet (te) duur te zijn! De prijs van een fotojaarboek is echter wel afhankelijk van een aantal zaken, zoals aantal pagina’s, aantal exemplaren, het formaat, soft- of hardcover, de gewenste uitlevering etc. Om een goede prijs voor je te kunnen berekenen, vragen we je dus ook om geheel vrijblijvend ons online offerteformulier in te vullen. Je ontvangt dan doorgaans binnen 2 werkdagen een offerte op maat! Wil je samen met het uitgeefhuis jullie fotojaarboek maken of fotojaarboek drukken, dan horen we graag van je!