Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Zelf online je almanak, jaarboek of schoolkrant maken

De laatste jaren is het zelf maken van almanakken, jaarboeken en schoolkranten steeds populairder geworden. Veel creatievelingen vinden het leuk om zelf een eigen uitgave te maken en daarnaast is het een voordelige(re) keuze, aangezien er geen professionele vormgevers aan jouw document werken.

Vanwege de toenemende vraag vanuit de markt, hebben wij onze eigen Instant online editor ontwikkeld. Dit is geen fotoboeken editor, zoals andere online aanbieders hebben, maar een échte vector-based (klik op de link voor meer informatie) editor, speciaal voor de opmaak van almanakken, (jaar)boeken en schoolkranten. Hierdoor zijn afbeeldingen, cliparts, tekstkaders en teksten in onze boeken een stuk scherper dan bij andere aanbieders.

Je plaatst gemakkelijk teksten en foto’s, kunt zelf de opmaak van je tekst- en fotokaders bewerken, achtergronden en kleuren wijzigen, cliparts plaatsen en nog veel meer! Je doet alles zelf, maar het systeem zorgt voor een foutloos en professioneel eindproduct. Je krijgt meldingen wanneer je foto’s van onvoldoende kwaliteit gebruikt of wanneer je per ongeluk een technisch foutje maakt. Deze waarschuwingen zitten in het systeem gebouwd en de fouten zijn vervolgens gemakkelijk te verhelpen, zodat je uiteindelijk een foutloze uitgave kunt maken!

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of heb je een (technische) vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag! Jaarboek maken? Almanak maken? Schoolkrant maken? Iedereen kan het met de Instant Design Tool!

Heb je al een Instant Design Tool gebruikersaccount? Log hier in

Gebruik maken van onze gratis editor YPSA voor de opmaak van jouw boek, almanak of jaarboek

 

Wil je samen met het uitgeefhuis jouw almanak, jaarboek of schoolkrant maken? Dan kun je gratis gebruik maken van YPSA. Je hoeft bij ons dus geen rekening te houden met (onverwachte) extra kosten!

Wanneer je ervoor kiest om zelf je eigen almanak, jaarboek of schoolkrant te maken, kun je bij ons gebruik maken van YPSA online editor. De editor voldoet aan alle moderne eisen en mogelijkheden en is speciaal ontwikkeld voor het vormgeven van almanakken, jaarboeken en schoolkranten. Nadat je boek gereed is en je je document hebt afgerond in de editor, wordt het productieproces automatisch in gang gezet en zullen de gedrukte boeken of kranten op de juiste datum naar één adres naar keuze worden verzonden.

Uiteraard zit deze verzending ook bij de prijs inbegrepen en hoef je niet bang te zijn voor een extra factuur! Ga je toch liever zelf aan de slag met je eigen software? Uiteraard is dat geen probleem en kunnen wij het drukken van jouw schoolkrant, almanak of jaarboek netjes en voordelig regelen.

 

Kijk voordat je met de opmaak van jouw document begint eens naar onze Tips & Tricks. We leggen je er de belangrijkste (technische) zaken uit. Handig toch?

Werken aan je eigen uitgave. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Met YPSA kun je aan jouw uitgave werken op tijden en plaatsen die jou uitkomen. PC in de buurt en internetaansluiting aanwezig? Mooi! Je hoeft nu alleen maar in te loggen op jouw account en je kunt aan de slag!

YPSA is te gebruiken op iedere PC met internetaansluiting. Het programma draait volledig online, dus je hoeft geen software te downloaden en te installeren op jouw computer. Wel zo handig! Je hoeft slechts in te loggen in je eigen account en je kunt meteen beginnen met het bewerken van je boek of krant. YPSA werkt op iedere computer, maar voor de beste foutloze werking raden wij aan YPSA te gebruiken op een nieuwe/moderne PC, met snelle internetaansluiting en Google Chrome als browser. → download hier Google Chrome voor jouw PC.

De uitgave van een jaarboek en schoolkrant combineren?

Uiteraard kun je bij het uitgeefhuis de uitgave van jouw jaarboek of schoolkrant combineren. In dat geval kun je profiteren van een interessante korting!

Maak je al een schoolkrant en wil je met het uitgeefhuis jouw jaarboek gaan maken? Dan kunnen we deze uitgaven ook combineren. In dat geval kun je profiteren van een interessante korting! Geef ons je wensen door via het offerteformulier of neem even contact met ons op. We zullen dan een voordelige totaalprijs voor je berekenen!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden of wil je één van onze specialisten spreken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag je offerte aan!