Jaarboek basisschool – jaarboek lagere school maken


Een jaarboek basisschool maken is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest! Maak samen met het uitgeefhuis een verrassende uitgave, met daarin verhalen over de schooltijd, vriendjes en vriendinnetjes uit de klas, (pas)foto’s door de jaren heen, leuke uitstapjes, zoals museumbezoek of zwemmen met de klas, de projectweek en natuurlijk niet te vergeten foto’s van de afsluitende musical! Een persoonlijke gelukswens van de juf of meester en foto’s van het schoolgebouw. Wellicht zelfs iedere leerling zijn of haar eigen pagina in het jaarboek! Foto’s van gemaakte kleiwerkjes of verhaaltjes die klasgenootjes naar elkaar schrijven; alles is mogelijk in onze online editor YPSA! Zonder al te veel inspanning maak je in een handomdraai ook zo’n leuk jaarboek basisschool. Ben je zelf te druk en besteed je de opmaak liever uit? Ook dat is mogelijk. Onze creatieve vormgevers gaan graag voor jullie aan het werk. Hebben jullie al een jaarboek gemaakt en zijn jullie op zoek naar een betrouwbare partij om de jaarboeken te laten drukken? Zeg het maar! Lever ons je PDF bestand of Word-document aan en wij verzorgen het drukwerk. Met onze 20 jaar specialistische ervaring zorgen we ervoor dat we altijd een mooi jaarboek basisschool maken, tegen een scherpe prijs.


Maak zelf je jaarboek in onze online editor YPSA


Zelf een jaarboek lagere school maken? (→ Maak je liever een glossy of tijdschrift voor groep 8? Klik dan hier en lees verder!) In de volledig online werkende editor YPSA heb je de keuze uit tal van mogelijkheden. Door de beschikbare fotokaders, plaatjes, cliparts, lettertypes, kleuren en achtergronden op een creatieve manier te gebruiken, maar je in een handomdraai een uniek jaarboek voor de lagere school. Ook kun je foto’s of scans van knutselwerken of tekeningetjes van leerlingen uploaden en als afbeelding of achtergrond over een gehele pagina gebruiken. Het systeem zorgt ervoor dat alles technisch klopt, zodat je zelf jullie jaarboek kunt afronden en het foutloos gedrukt kan worden.

jaarboek basisschool

Jaarboek lagere school maken → de voordelen:


  1. Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
  2. Eenvoudig & snel
  3. Creatief & opvallend
  4. Tastbare herinnering als écht boek
  5. Professionele uitstraling en afwerking
  6. Bijzonder geschenk
  7. Leuk voor later; voor altijd bewaard!

Meer informatie over jaarboek basisschool


Ben je geïnteresseerd en wil je ook een jaarboek lagere school of jaarboek basisschool maken? Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over onze online editor YPSA? Klik dan hier.


Jaarboek basisschool laten maken


Natuurlijk kun je bij ons ook je jaarboek basisschool / lagere school laten maken door onze professionele vormgevers. Zij maken van ieder jaarboek een leuke, vrolijke uitgave. Je kunt kiezen uit standaard lay-outs en deze vervolgens naar jullie smaak aanpassen, door het gebruik van andere lettertypes, kleuren of achtergronden. Of we maken voor jullie een lay-out op maat. Bijvoorbeeld in de huisstijl of kleuren van school of in een bepaald thema. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is. Of wil je jouw eigen idee eens met ons bespreken? Laat het ons weten!

jaarboek basisschool


Gemakkelijk jaarboek basisschool maken met YPSA!


De editor YPSA werkt volledig online op iedere PC met internetaansluiting. Om ermee te kunnen werken hoef je dus geen software te downloaden en installeren op jouw computer. Maak verbinding met internet, log in en ga meteen aan de slag. Je kunt met meerdere mensen tegelijk aan jullie jaarboek werken (alleen niet tegelijk op dezelfde pagina om fouten te voorkomen) en de werking van YPSA spreekt voor zich. Kom je er echter toch niet aan uit of is er iets onduidelijk? Dan kun je gebruik maken van de gratis tutorials en instructiefilmpjes of chatten met ‘Huismeester Fred’. Hij helpt je graag verder! De editor werkt gemakkelijk en intuïtief, dus iedereen kan in een handomdraai een professioneel en uniek jaarboek basisschool maken!