Ben je op zoek naar een gespecialiseerde jaarboek drukkerij? Je hebt ons gevonden!


Iedereen roept het, maar wij zíjn het! Dé enige echte jaarboek drukkerij met veruit de meeste aantoonbare ervaring in jaarboeken drukken. Maar eigenlijk zijn wij al 25 jaar meer dan zomaar een jaarboek drukkerij… Wij zijn een gespecialiseerde uitgeverij. Gespecialiseerd in het maken van bijzondere boeken. Jaarboeken, almanakken en o.a. jubileumboeken. We werken al jaren samen met onze vaste drukkerijen. Dit zijn de modernste drukkerijen in binnen- en buitenland.

We doen dit, zodat wij zo bij iedere productie de beste en goedkoopste jaarboek drukkerij kunnen zoeken. Jij profiteert vervolgens van de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Honderden scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen en in o.a. Afrika gingen je al voor. We hebben inmiddels meer dan 1.500.000 jaarboeken gedrukt… Als je al die jaarboeken achter elkaar zou leggen, heb je een afstand van Groningen tot aan Maastricht!Wij hebben de afgelopen 25 jaar bepaald niet stilgezeten en hebben 3 manieren ontwikkeld waarop je bij onze jaarboek drukkerij jullie unieke jaarboek kunt laten drukken:


 • We hebben een grafische studio, waar onze vormgevers een professioneel en uniek jaarboek voor jullie kunnen vormgeven. Met hun enorme ervaring en creativiteit, kunnen zij voor iedere school of opleiding een super leuk lay-out maken en het jaarboek mooi en netjes opmaken.
 • Maak zelf online je eigen jaarboek! In 2012 hebben we onze speciale online editor ‘YPSA’ ontwikkeld. Onmisbaar voor een echte jaarboek drukkerij. Deze editor is te vergelijken met de bekende online fotoboeken-programma’s. Echter is YPSA – online editor speciaal gemaakt voor het vormgeven jaarboeken, almanakken en jubileumboeken. De editor is gebaseerd op Adobe Indesign, alleen is de editor zo gemaakt dat je geen grafische of technische kennis nodig hebt om online (en foutloos!) je eigen jaarboek op te maken.
 • Je kunt ons je eigen Word- of PDF-bestand aanleveren, wanneer je zelf een jaarboek hebt opgemaakt. Wij zullen je document gratis omzetten tot een drukklaar bestand en goed en goedkoop jullie jaarboeken drukken. Nét dat stukje extra service van een échte jaarboek drukkerij dus!

→  Lees meer over YPSA – online editor

Het uitgeefhuis is meer dan een jaarboek drukkerij!


jaarboek drukkerij

Niet iedereen kan zomaar een jaarboek drukken of is een jaarboek drukkerij. Het drukken van een jaarboek wordt door meerdere aanbieders gedaan. Maar het verzamelen van teksten en foto’s, professioneel opmaken van het jaarboek, adviseren bij materiaalkeuze, meedenken binnen het beschikbare budget, redactievergaderingen organiseren en het bewaken van deadlines zijn zaken die door veel aanbieders van jaarboeken worden ‘vergeten’.  Wij zijn echter al 25 jaar gespecialiseerd in de volledige productie van jaarboeken. Van brainstorm tot idee en van ontwerp tot het drukken van de boeken in onze jaarboeken drukkerij.

Wij produceren jaarboeken van A tot Z en weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij de productie van een jaarboek. Wij weten als jaarboek drukkerij ook heel goed wat er allemaal fout kan gaan! Vaak wordt dit onderschat en biedt een jaarboek drukkerij geen of weinig service en/of begeleiding. Voor hen is een jaarboek ‘gewoon’ een drukopdracht zoals zo vele. Wij gaan een stap verder. We begeleiden de jaarboekredactie, we bewaken deadlines, we controleren jullie documenten en jullie kunnen uiteraard met alle (technische) vragen bij ons terecht.

Wil je voorbeelden zien of inspiratie opdoen? Kom dan eens langs op ons gezellige kantoor in Breda. We hebben hier duizenden jaarboeken en almanakken liggen, in alle soorten en maten. Kom zelf eens kijken en voelen bij de enige echte jaarboek drukkerij van Nederland!


→  Lees meer over ons


Wat zijn de mogelijkheden bij het uitgeefhuis als jaarboek drukkerij?


Wij maken jaarboeken in alle soorten en maten. Mooie full-colour gedrukte, professionele jaarboeken. Wij bieden als jaarboek drukkerij altijd de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Zo is voor iedere klas, opleiding of school een jaarboek een leuk en betaalbaar aandenken aan de schooltijd! Wij verzorgen opmaak, drukwerk en afwerking van jaarboeken en bieden tal van mogelijkheden om als jaarboek drukkerij jullie jaarboek nóg specialer te maken!

Maak zelf (online) jullie eigen jaarboek op, besteed de vormgeving aan ons uit of laat alleen jullie jaarboek drukken en profiteer van bijzondere verrijking van jullie boeken, die wij als jaarboek drukkerij kunnen bieden.

Bijvoorbeeld:

 • Hardcover
 • Speciaal glanzend of mat laminaat
 • Laminaat met geperste structuur
 • Leeslintje en kapitaalbandjes
 • Linnen cover
 • Gouden, zilveren of gekleurde foliedruk
 • Kunstlederen cover
 • Een cover met flappen
 • Het jaarboek in een slipcase/cassette
 • en nog véél meer!

Wil je meer informatie over het uitgeefhuis als jaarboek drukkerij?


Door op een onderstaande link naar keuze te klikken, kun je meer lezen over het uitgeefhuis als jaarboek drukkerij:

Lees meer over het uitgeefhuis

Lees meer over onze mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan