Magazine groep 8 of tijdschrift basisschool maken en drukkenmagazine-groep-8

magazine-groep-8-maken


tijdschrift-basisschool-maken

magazine groep 8 | tijdschrift basisschool maken | glossy groep 8

Naast de mooiste jaarboeken, almanakken, jubileumboeken en herinneringsboeken, kun je nu bij het uitgeefhuis ook terecht voor de productie van een prachtige en bovendien betaalbare glossy, magazine of tijdschrift voor de basisschool of leerlingen van groep 8!Het uitgeefhuis is al 20 jaar gespecialiseerd in de productie van de mooiste jaarboeken, almanakken, jubileumboeken en herinneringsboeken voor allerlei scholen, opleidingen en bedrijven in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen.

Je kunt je eigen jaarboek, tijdschrift of glossy voor basisschool of groep 8 maken in onze gratis online editor YPSA (lees meer over online editor YPSA) of je zelf gemaakte Word- of PDF-bestand door ons laten drukken of printen als tijdschrift, magazine of glossy. Uiteraard kunnen onze vormgevers ook een magazine of glossy op maat maken. Professioneel en volledig naar wens!


Glossy of magazine groep 8 / tijdschrift basisschool maken. Wat kost het?


De prijs van een magazine of glossy is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het formaat en het aantal exemplaren. Wil je een vrijblijvende prijsopgave van ons ontvangen voor jouw glossy of tijdschrift? Vul dan even onderstaande gegevens in en we berekenen een totaalprijs. Je ontvangt deze doorgaans binnen 2 werkdagen in je mailbox. Gebruik van onze online editor YPSA en verzending van de gedrukte magazines naar 1 gewenst adres binnen Nederland of België zijn bij ons volledig gratis!

Dus wil je een tijdschrift voor de basisschool maken? Of een glossy of magazine voor groep 8?  Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Besteed je de opmaak graag uit en wil je dat onze professionele vormgevers het magazine volledig op maat maken? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden en prijs te bespreken.


Opmaak:*

Formaat:*

Let op: een magazine dat wordt geniet, bestaat altijd uit een veelvoud van 4 pagina's. De omslag bestaat uit 2 pagina's/kantjes. Bij een totaal aantal pagina's van bijvoorbeeld 24, kun je dus 22 pagina's / kantjes vullen en zijn er 2 bedoeld voor de omslag. (voor- en achterzijde)
----------
Aantal pagina's (inclusief omslag): (een pagina is hetzelfde als een kantje/bladzijde)*

Omslag:*

Afwerking buitenzijde omslag:*

Aantal exemplaren:*

Gewenste uitlevering:*

Hoe kom je bij het uitgeefhuis terecht?*


Je gegevens


Voorletter(s):*

Achternaam:*

Functie:*


Naam school of vereniging:*

Adres:*

Postcode:

Plaats:*

Telefoon:*

Email:*


Herhaal de code:*

captcha(* Deze velden zijn verplicht.)