Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Wij leveren maatwerk dus kwaliteit staat voorop!

Het uitgeefhuis is een energiek en dynamisch Bredaas bedrijf met 25 jaar ervaring in uitgeven en produceren van allerlei (herinnerings)boeken en overige uitgaven. We zijn gespecialiseerd in de productie van studentendrukwerk en uitgaven voor onderwijsinstellingen en het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Denk hierbij aan jaarboeken, almanakken, jubileumboeken, schoolgidsen, herinneringsboeken, lustrumboeken, scripties en nog veel meer! Wil je het design en de opmaak uit handen geven aan ons, of het liever zelf doen? Digitaal of print; bij ons is alles mogelijk.

Eefje van Pelt

Eigenaar

Nancy de Lanneé de Betrancourt

Design & DTP

Froukje Witteveen

Projectmanager

Babs Nagel

Finance

Benieuwd naar onze vacatures?

Ons team

Wij werken op ons kantoor in Breda met een enthousiast, jong team specialisten. Je vaste projectmanager begeleidt je van A tot Z en professionele vormgevers op onze ontwerpstudio kunnen je helpen met ontwerp en opmaak.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en passen deze toe in onze ontwerpen en producten. Werk je in de online editor? Dan kan je altijd contact opnemen bij vragen en onduidelijkheden.

Daarnaast werken we met een aantal vaste professionele freelancers, zoals fotografen, webdesigners en tekstschrijvers. We kunnen je dus al het werk uit handen nemen!

Vakmanschap

‘Dat kan niet’ kennen wij niet! Wij zijn van mening dat iedere opdracht (mits technisch mogelijk) uitgevoerd kan worden en wij gaan dus ook geen uitdaging uit de weg.

Wij bieden keuze uit talloze papiersoorten, afwerkingsopties, toepassingen en overige mogelijkheden. Of het nu gaat om 1 exemplaar of een oplage van 10.000 stuks; geen probleem.

We helpen je graag.

Heb je een idee of twijfel je over de mogelijkheden of haalbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs om je ideeën en de mogelijkheden te bespreken.

Specialisme

De afgelopen 25 jaar hebben we de opkomst van jaarboeken in Nederland en België van dichtbij meegemaakt en hebben wij als het uitgeefhuis bijgedragen aan de toegenomen populariteit. Er is in die tijd een hoop veranderd.

Zo is het productieproces van offset drukken (drukken met grote zware drukpersen) langzaam veranderd in digitaal printen en is de overstap gemaakt van zwart/wit naar volledig full colour drukwerk. Hardcopy foto’s en andere kopij voor in onze jaarboeken, almanakken en andere uitgaven hebben inmiddels plaats gemaakt voor digitale bestanden (JPG / PDF etc.)

We zijn gespecialiseerd in de productie van jaarboeken, almanakken en jubileumboeken voor allerlei bedrijven en onderwijsinstellingen in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

Serviceniveau

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander hoe belangrijk goede begeleiding en een hoog serviceniveau zijn. Zeker in de huidige wereld van online aanbieders en vluchtige contacten.

We houden gedurende de productie alles goed in de gaten en grijpen in wanneer dit nodig is. We stellen een begroting en planning op, bewaken deadlines en zorgen dat technisch alles klopt en het eindproduct er piekfijn uitziet.

Op deze manier nemen wij je werk uit handen en kun jij jezelf op andere zaken concentreren. Met ons komt je productie of uitgave sowieso in orde!

Onze specialisten denken graag met je mee en komen met creatieve oplossingen.

We hanteren te allen tijde totaalprijzen, dus je komt bij ons (in tegenstelling tot veel online aanbieders) nooit voor onverwachte kosten te staan. We houden alles helder en overzichtelijk en je eigen projectmanager zorgt voor korte lijnen. Wij maken al 25 jaar de mooiste producties en boeken en doen dus ook geen concessies aan kwaliteit. Bij ons ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit staat bij het uitgeefhuis altijd op de eerste plaats

Kwaliteit staat voorop! Wij maken producten die voor altijd bewaard worden, zoals jaarboeken, jubileumsboeken, almanakken en herinneringsboeken en uitgaven die als exposure voor jouw school of bedrijf dienen, zoals een bedrijfsbrochure, folder of magazine.

Wij gaan altijd voor maximale kwaliteit tegen de scherpste prijs, om zo een goed en stevig product met professionele uitstraling te kunnen garanderen.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kwaliteitsverschillen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online vormgeven heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt

Vanwege die vraag vanuit de markt, hebben wij in 2012 onze eigen online editor YPSA ontwikkeld. Dit was geen fotoboeken editor, zoals andere online aanbieders hebben, maar een  vector-based editor, speciaal voor de opmaak van (jaar)boeken, almanakken en schoolkranten. Alle beschikbare software is steeds geavanceerder geworden en onze klanten steeds handiger; Adobe InDesign wordt steeds vaker gebruikt voor het zelf maken van boeken. Daarnaast werken wij samen met Canva en kunnen wij onze klanten hier in laten werken, met onze eigen templates en uiteraard met onze service. Kom je er niet aan uit of wil je een extra paar ogen, dan kunnen wij (realtime) met je mee kijken en helpen waar nodig.

Ons productieproces en bijbehorende begeleiding hebben we door de jaren heen stapje voor stapje ontwikkeld en geperfectioneerd en hierdoor kunnen wij ons met 25 jaar ervaringde échte specialisten noemen.

Bezoek ons in Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 18 A
4811 NR Breda (Nederland)