Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Almanak drukken of een almanak maken voor studie- of studenten-vereniging!

Almanak drukken of almanak maken voor jullie studie- of studentenvereniging? Dan ben je bij het uitgeefhuis aan het juiste adres! Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in de productie van allerlei jaarboeken en herinneringsboeken in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen. Waarschijnlijk claimt iedere aanbieder van almanakken en jaarboeken dit wanneer je online gaat zoeken. Maar wij zijn één van de enkele aanbieders met deze specialistische en aantoonbare ervaring! Iedereen is uiteraard welkom om op ons gezellige kantoor jaarboeken en almanakken van de afgelopen 25 jaar te komen bekijken als inspiratie voor jullie almanak!

Waarom een almanak maken?

 

 • Uniek geschenk voor (oud) leden en relaties
 • Tastbare emotie op papier
 • Herinneringen, voor altijd bewaard
 • Creatief / prikkelend
 • Professionele uitstraling
 • Exposure voor studentenvereniging
 • Bijzonder naslagwerk. Niet zomaar ‘een boekje’.
 • Onderscheidende uitgave in dit ‘digitale tijdperk’

 

Je kunt samen met ons een prachtige, professionele almanak drukken of almanak maken. Uiteraard geheel binnen jullie beschikbare budget en hoe jullie het willen hebben! We denken graag met je mee en bieden allerlei speciale opties en afwerkingsmogelijkheden.

Bij het uitgeefhuis ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door onze werkwijze, onze vaste drukkerij en 25 jaar ervaring, leveren wij keer op keer weer een hoogwaardige, professionele almanak. Volledig naar wens van onze klanten!

Je kunt bij het uitgeefhuis of alleen jullie almanak laten drukken of je kunt zelf aan de slag gaan in onze gratis online editor of onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk zetten.

Ben je op zoek naar een goede, betrouwbare leverancier? En wil je weten hoe je met het uitgeefhuis een almanak kunt maken of drukken? Lees dan hieronder verder. We leggen het je allemaal uit. Alle ‘bewoners’ van het uitgeefhuis hopen dat we dit jaar òòk jullie almanak drukken of almanak maken!

Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en geeft je de kans om al jouw specifieke vragen beantwoord te krijgen!

Wij maken al 25 jaar prachtige, professionele almanakken voor vele verenigingen!

 

Naast het produceren van jaarboeken, jubileumboeken en herinneringsboeken, maken wij de mooiste almanakken! De afgelopen 25 jaar hebben wij een almanak gemaakt en gedrukt voor meer dan 500 opleidingen en verenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in almanakken maken en almanakken drukken voor de volgende verenigingen en opleidingen:

 • studentenverenigingen / studentencorpsen
 • studieverenigingen
 • studentensportverenigingen
 • jaarverenigingen
 • faculteiten en studierichtingen
 • HBO / WO

Almanak (laten) maken of almanak drukken:

Je kunt bij het uitgeefhuis op 3 verschillende manieren een almanak maken of almanak drukken.

Optie 1: Zelf de opmaak van jullie almanak verzorgen en het uitgeefhuis een drukklaar bestand aanleveren + het uitgeefhuis jullie almanak laten drukken.

 

Bij deze optie leveren jullie ons een kant-en-klaar (foutloos) PDF-document aan, wat aan onze eisen en specificaties voldoet. Uiteraard krijgen jullie van ons de juiste technische gegevens en een speciale instelling om een goede PDF te genereren vanuit Indesign, want we maken het jullie graag gemakkelijk. Jullie bestand dient dus drukklaar en foutloos aangeleverd te worden. Onderschat dit niet! Een boek opmaken is een vak apart en moet aan bepaalde technische voorwaarden voldoen.

Veel andere (online) aanbieders van almanakken nemen dit niet zo nauw en drukken (indien technisch mogelijk) ieder document wat aangeleverd wordt. Helaas vaak met fouten en afwijkingen in het eindresultaat. Leveren jullie zelf een document aan? Dan zullen onze professionele vormgevers nog wel een extra check uitvoeren en eventuele fouten voor jullie verhelpen. Want zo kunnen wij ervoor zorgen dat ook jullie document aan alle technische eisen voldoet. Zijn jullie al begonnen met de opmaak van jullie almanak? Stuur ons dan tussentijds eens een keer jullie document. Want zo kunnen wij beoordelen of jullie op de goede weg zijn of dat er zaken aangepast moeten worden. Wanneer jullie tevreden zijn over de opmaak en het bestand technisch in orde is, zullen wij jullie almanak drukken.

Optie 2: Zelf jullie almanak maken de gratis online editor + daarna zal het uitgeefhuis jullie almanak drukken (TIP!)

 

Bij deze optie gaan jullie aan de slag in de gratis editor. Dit is onze speciale online boekensoftware (gebaseerd op Adobe Indesign) die we hebben geschreven om gemakkelijk een professioneel jaarboek of een mooie almanak te maken. Zonder enige kennis van Indesign, maak je toch in een handomdraai een professionele, foutloze almanak. De editor werkt intuïtief en je kunt gebruikmaken van handige tutorials en instructiefilmpjes.
Ook kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag!

In Canva kun je zonder enige kennis van Adobe Indesign tot een even zo professioneel resultaat komen. De editor is vanaf iedere vaste pc, laptop en mobiel met internetaansluiting te gebruiken. Je hoeft geen workshops of cursussen te volgen en geen software te downloaden of te installeren. Je logt in en kunt meteen aan de slag!

Wanneer jullie boek gereed is, kun je het zelf online afronden met de juiste technische specificaties, waarna wij jullie almanak drukken. (Lees hier meer over online editor)

Optie 3: De vormgeving van jullie almanak wordt verzorgd door onze professionele vormgevers + daarna zal het uitgeefhuis jullie almanak drukken.

 

Bij deze optie zetten jullie onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk. Zij maken volledig naar jullie wensen een almanak op maat. Geef ons jullie ideeën en wensen door en wij komen met originele en creatieve oplossingen. Het enige wat jullie hoeven te doen is het verzamelen van kopij (foto’s en teksten) voor in jullie almanak. Wij vertalen dit vervolgens naar een professionele almanak en zullen hierna jullie almanak drukken. Jullie zijn bij deze optie dus helemaal ontzorgd!

Afwerking en speciale opties:

 

Uiteraard is het mogelijk om voor speciaal papier te kiezen of jullie boek op een andere manier af te werken. Je maakt jullie almanak écht bijzonder door bijvoorbeeld speciale afwerkingsopties toe te passen. Je kunt o.a. kiezen uit:

 

Leeslint
Ander/dikker papier
Linnen cover
Foam-cover
Foliedruk
Matlaminaat
Pregen
Kunstleer cover
Scratch-off inkt
Wet & view inkt
UV-spotlak
Warmtelak
En nog veel meer!

 

Weet je niet precies wat deze opties betekenen? Klik dan hier voor meer uitleg over afwerking en speciale opties.

 

Heb je zelf een creatief idee of heb je ergens iets leuks gezien? Laat het ons dan weten. We zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn en of het binnen jullie budget past. Een mooie, unieke almanak maken of almanak drukken doe je samen met het uitgeefhuis!

Wil je graag meer informatie over een almanak maken of almanak drukken met het uitgeefhuis?

Lijkt het jullie wel wat? Zo’n unieke, professionele almanak? Bel of mail ons dan gerust. Samen kunnen we kijken wat er voor jullie opleiding of vereniging mogelijk is. Heb je zelf al een idee? Maar ben je benieuwd of we dit kunnen uitvoeren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Met het uitgeefhuis kun je met een gerust hart, zonder zorgen jullie almanak maken of almanak drukken. Ruim 500 verenigingen, scholen en bedrijven gingen je voor! Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan!

Uitgelichte producties

O.D.D. ExpresZo – Maastricht

Almanak

Klik hier voor meer informatie

Nom de Plumeau – Verhaaltje voor (‘) t (e) slapen

van Angela de Groot

Klik hier voor meer informatie

De vogels van het Lingebos

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

The best day of my life – THE ANNIVERSARY EDITION

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

RIJS – de Reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

140 Jaar RIJKS inDRUK

Jubileumboek

Klik hier voor meer informatie