Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Laat je schoolgids over aan specialisten en kom goed voor de dag!

Een schoolgids maken of schoolgids drukken is verplicht voor alle scholen in het primair en voortgezet onderwijs in Nederland. Een schoolgids is een informatieve uitgave, die daarnaast als visitekaartje van de school kan worden gezien. Een schoolgids moet aan een aantal verplichtingen voldoen en wordt via school vòòr aanvang van het schooljaar verstrekt aan ouders/verzorgers. Zo moeten zaken als invulling lestijd, resultaten van de school, veiligheid, klachtenregeling en leerlingenzorg behandeld worden in de schoolgids. Ook de rechten en plichten van school, ouders/verzorgers en leerlingen komen aan bod. De schoolgids wordt doorgaans in de huisstijl van school uitgegeven en een professionele uitstraling is erg belangrijk.

Een digitale schoolgids maken: PDF-bestand

Veel scholen die een schoolgids maken, kiezen ervoor om de schoolgids digitaal uit te geven. De schoolgids is dan in te zien op de website van school of wordt via email verzonden als digitaal bestand (PDF). Net zoals drukwerk, moet een digitaal bestand opgemaakt worden door een vormgever en dit is dus een specialistische klus. Onze creatieve en ervaren vormgevers kunnen in de huisstijl van school of in een fris vormgegeven lay-out de schoolgids maken. Vervolgens maken zij een professioneel PDF-bestand, dat digitaal gebruikt kan worden.

Wat zijn de voordelen van een schoolgids drukken?

 

Naast een digitale uitgave, kiezen veel scholen voor een schoolgids drukken. De voordelen van een gedrukte schoolgids zijn de professionele uitstraling, informatieverstrekking op papier en gemak. Een email of PDF-bestand wordt snel kwijtgeraakt en is niet handig om snel even in te kijken. Een gedrukte schoolgids wordt vaak op een vaste plaats in huis bewaard en dient als gemakkelijk naslagwerk v.w.b. de school, de regels, verwachtingen en algemene informatie. In de huidige digitale tijd wordt een schoolgids drukken van steeds grotere toegevoegde waarde om je als school te onderscheiden. Op een heldere en prikkelende manier worden ouders/verzorgers geïnformeerd middels een professionele schoolgids.

Schoolgids laten drukken en een gratis PDF voor op de website

Als je door het uitgeefhuis de schoolgids laat drukken, krijg je er gratis een PDF-bestand voor op de website bij. Wel zo handig! Op deze manier kies je voor een gedrukte uitgave en kun je ter ondersteuning de digitale versie gebruiken of versturen. Twijfel je over een schoolgids drukken of alleen een schoolgids maken als PDF? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de voordelen toe te lichten.

Een schoolgids maken en combineren met een andere uitgave

 

Het uitgeefhuis is gespecialiseerd in allerlei studentendrukwerk en uitgaven voor onderwijsinstellingen, zoals jaarboeken, scripties, schoolgidsen, schoolkranten en jubileumboeken. Bij ons kun je dus ook meerdere uitgaves van school combineren. We zullen dan een totaalprijs met interessante korting offreren! Naast de korting/scherpe prijs, is het grote voordeel van het combineren van meerdere uitgaves dat offertes, facturen, vragen, contact, levering etc. allemaal via een vast contactpersoon van het uitgeefhuis zullen verlopen. Alles ondergebracht bij één leverancier: wel zo gemakkelijk voor iedereen! Wil je een schoolgids maken of schoolgids drukken en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kortingen? Of wil je sowieso een schoolgids maken en dat combineren met bijvoorbeeld een jaarboek? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Schoolgids drukken: scherpe prints, tegen scherpe prijzen

Met onze 25 jaar gespecialiseerde ervaring weten wij als geen ander waar studentendrukwerk of drukwerk voor onderwijsinstellingen aan moet voldoen. Naast goede kwaliteit drukwerk en professionele vormgeving, weten we te allen tijde binnen het vastgestelde budget voor de uitgave te blijven. We zijn transparant in onze afspraken en hanteren totaalprijzen (inclusief gratis verzending van het drukwerk naar school) wanneer we een schoolgids maken. Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte bijkomende kosten of addertjes onder het gras. Wij leveren de scherpste prints, tegen de scherpste prijzen en doen geen concessies aan kwaliteit.

Wil je graag meer informatie over een schoolgids maken of schoolgids drukken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag je offerte op maat aan. We vragen je enkele gegevens in te vullen om een goede prijs te kunnen berekenen voor jullie schoolgids. Wil je dat één van onze specialisten even langskomt op school om de mogelijkheden te verduidelijken? Bel ons even; we komen graag jouw kant op!

Uitgelichte producties

De vogels van het Lingebos

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

140 Jaar RIJKS inDRUK

Jubileumboek

Klik hier voor meer informatie

Nom de Plumeau – Verhaaltje voor (‘) t (e) slapen

van Angela de Groot

Klik hier voor meer informatie

O.D.D. ExpresZo – Maastricht

Almanak

Klik hier voor meer informatie

RIJS – de Reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

The best day of my life – THE ANNIVERSARY EDITION

Hardcover

Klik hier voor meer informatie