Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

School herinneringen vastleggen in een prachtig herinneringsboek

Herinneringsboek school maken; leg je herinneringen vast voor altijd!

 

Je kunt bij het het uitgeefhuis zelf online je herinneringsboek maken. Wij hebben hiervoor speciale software (YPSA online editor), waarmee je in een handomdraai een eigen herinneringsboek kunt opmaken. De editor werkt gemakkelijk en is voor iedereen toegankelijk. Heb je al een mooi herinneringsboek gemaakt en wil je deze alleen laten drukken door het uitgeefhuis? Uiteraard is dat ook mogelijk. Lever ons je Word-document of PDF bestand aan en wij zullen jouw herinneringsboek drukken. Daarnaast kun je het herinneringsboek school laten maken door één van onze creatieve vormgevers. Ze helpen jou graag bij het ontwerp en komen met creatieve ideeën en voorstellen. Uiteraard zullen zij ook altijd voor een technisch perfect document zorgen.

Herinneringsboek maken of laten maken?

 

 

Het grote voordeel van werk uit handen geven: herinneringsboek laten maken

 

Wij begrijpen dat docenten en leerlingen niet altijd de gewenste tijd hebben om zelf een boek te maken. Daarom word je volledig begeleid van verzamelen van de kopij en het bepalen van de indeling en uitstraling van het boek tot aan de uiteindelijke uitlevering van de herinneringsboeken bij jou op school.

Wanneer de kopij voor in het boek volledig is aangeleverd, zal het uitgeefhuis zorgen voor een prachtig en professioneel eindresultaat: een herinneringsboek dat bij de leerlingen hun leven lang in de kast zal blijven staan en af en toe nog eens doorgebladerd zal worden om terug te denken aan die tijd die voor hen zo speciaal was. Je wordt zo dus volledig ontzorgd en bent verzekerd van een prachtig herinneringsboek.

Het grote voordeel van zelf een herinneringsboek school maken: eigen regie, planning en creativiteit

 

Wanneer je zelf een boek maakt, kun je zelf je planning, lay-out en content bepalen. Je bent echter ook zelf verantwoordelijk voor de opmaak en inhoud van het herinneringsboek. En om de gewenste uitlevering van de boeken te halen, zal er één deadline voor het afronden van het herinneringsboek in onze online editor worden bepaald. Als die deadline wordt gehaald, kunnen wij de gewenste uitlevering van de herinneringsboeken op school garanderen. Je kunt op creatieve wijze zelf de lay-out bepalen en uniform doorvoeren in het gehele boek. Bijvoorbeeld in de huisstijl van school of in een bepaald thema. Je maakt met de YPSA editor zonder technische kennis toch gemakkelijk een professioneel boek!

Wil je ook zo’n prachtig herinneringsboek maken?

Informeer naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zijn benieuwd naar je ideeën en denken graag met je mee!

Uitgelichte producties

Newmancollege Breda

– Jaarboek

Klik hier voor meer informatie

Navigators Studentenvereniging Zwolle

Almanak

Klik hier voor meer informatie

Ober! Ober!

Educatief boek

Klik hier voor meer informatie

Hage

Atheneum College Hageveld Heemstede – Jaarboek

Klik hier voor meer informatie

Ds. Piersoncollege ’s Hertogenbosch

– Jaarboek

Klik hier voor meer informatie

Cats in Breda

Fotoboek

Klik hier voor meer informatie