Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Een jaarboek wordt eens in de zoveel tijd weer uit de kast gepakt…

Jaarboek maken, jaarboek laten maken of jaarboek drukken? Zeg het maar! Bij ons is alles mogelijk. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in de productie van jaarboeken voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen en (studenten) verenigingen. Wij verzorgen het drukken of het ontwerp en de opmaak van jullie jaarboek. Lever je zelf gemaakte jaarboek aan als word-document of PDF waarna wij jullie jaarboek drukken, ga aan de slag in onze gratis online editor of kies een uniek lay-out naar wens en zet één van onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk!

 

Wat is een jaarboek

Een jaarboek is een leuk en uniek aandenken aan de schooltijd, het eindexamenjaar of de tijd bij een (studenten) vereniging. Vaak is het een jaarlijkse uitgave. Een tastbare herinnering in boekvorm, met leuke foto’s, teksten, verkiezingen, interviews en anekdotes. Een prachtig en origineel naslagwerk dat voor altijd bewaard blijft!

Een jaarboek is vaak bedoeld als leuke herinnering voor eindexamenkandidaten van middelbare scholen of leerlingen van groep 8 die de basisschool verlaten. Ook laten veel (studenten) verenigingen of aparte opleidingen/faculteiten een almanak of jaarboek drukken. Daarnaast geven bedrijven geregeld een jaarboek uit als terugblik op het afgelopen jaar of als onderdeel van de marketingstrategie.

Een tastbare herinnering in boekvorm

 

Een jaarboek is een prachtige herinnering aan een onvergetelijke tijd of bijzonder jaar. Daarnaast is het ook perfecte exposure voor school, vereniging of bedrijf. Een jaarboek is een blijvende, tastbare emotie in boekvorm.

Het boek wordt voor altijd bewaard en eens in de zoveel tijd weer uit de kast gepakt om terug te blikken op die bijzondere tijd. Dit is ook het grote (blijvende!) voordeel ten opzichte van digitale uitgaves, die toch vaak als onpersoonlijk en minder speciaal worden ervaren.

Hoe kun je een jaarboek maken of drukken?

Bij het uitgeefhuis kun je op 3 verschillende manieren jouw jaarboek maken of jaarboek drukken:

1. Onze ontwerpers maken een lay-out op maat of je kiest één van onze beschikbare lay-outs en we passen deze aan naar jouw wensen.

2. Je gaat zelf aan de slag in de online editor. Dit is een volledig online werkende editor, waarmee je gemakkelijk en snel een écht boek met professionele uitstraling maakt. Lees meer over zelf jaarboek maken met de online editor.

3. Je hebt zelf al een mooi jaarboek ontworpen of laten ontwerpen en levert ons je Word-document of PDF bestand aan. Wij zorgen er vervolgens voor dat we professioneel en netjes jullie jaarboek drukken.

Wil je een jaarboek maken en ga je zelf aan de slag met je eigen software? Kijk dan eens op onze speciale ‘Tips & Tricks-pagina‘ voor handige technische tips.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De kwaliteit van jaarboeken

Wij maken al 25 jaar de mooiste jaarboeken en gaan ook al 25 jaar voor de beste kwaliteit. Met behulp van de modernste apparatuur en technieken zorgen wij voor haarscherpe full colour prints op speciaal papier, een stevige (hard)cover en professionele afwerking wanneer wij een jaarboek drukken.

Een jaarboek wordt vaak een leven lang bewaard en dient daarnaast als ‘visitekaartje’ voor school, bedrijf of vereniging. Een goede, degelijke kwaliteit is dus een vereiste. Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze jaarboeken. Veel andere (online) aanbieders en printbedrijven bieden lagere kwaliteit tegen dezelfde prijzen.

Bij het uitgeefhuis ben je echter altijd verzekerd van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding!

Een jaarboek maken als profielwerkstuk of meesterproef

Uiteraard is het bij het uitgeefhuis ook mogelijk om als leerling een jaarboek als profielwerkstuk of meesterproef te maken.

Vorm een redactie, doe onderzoek, vraag een offerte aan, verzamel foto’s en teksten en werk samen met je mede-redactieleden. Met wie ga je het jaarboek maken? En waar laat je jullie jaarboek drukken?

Ben je dit alles aan het uitzoeken en wil je graag meer weten of heb je hulp nodig? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Of kom met je redactie langs bij ons in Breda.

Waarom een jaarboek maken met het uitgeefhuis?

 

Bij het uitgeefhuis begeleidt je eigen toegewezen projectmanager je van A tot Z, zodat alles vlekkeloos verloopt. Wij hebben met onze 25 jaar aantoonbare ervaring alle expertise en vakmanschap in huis om keer op keer een kwalitatief hoogstaand jaarboek te produceren. We kennen de markt en de kunst van het jaarboek maken als geen ander! Er is in Nederland en België ook geen andere aanbieder met zoveel ervaring in het maken en drukken van jaarboeken.

Daarnaast kun je met al je (technische) vragen of verzoeken bij onze specialisten terecht. Zij weten alles over het maken van jaarboeken! Door onze persoonlijke en betrokken aanpak, zorgen wij altijd voor een jaaruitgave om trots op te zijn. Laat je bij ons alleen je jaarboek drukken? Door de jarenlange samenwerking met onze vaste drukker kunnen wij je drukwerk betaalbaar, snel, stipt en netjes regelen. Bij ons ben je sowieso verzekerd van de beste prijs- kwaliteitsverhouding!

Wat kost een jaarboek?

De prijs van een jaarboek is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het formaat, de wijze van ontwerp en opmaak en het aantal exemplaren dat je wilt bestellen. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw jaarboek? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan!

Uitgelichte boekproducties

O.D.D. ExpresZo – Maastricht

Almanak

Klik hier voor meer informatie

The best day of my life – THE ANNIVERSARY EDITION

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

Nom de Plumeau – Verhaaltje voor (‘) t (e) slapen

van Angela de Groot

Klik hier voor meer informatie

140 Jaar RIJKS inDRUK

Jubileumboek

Klik hier voor meer informatie

De vogels van het Lingebos

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

RIJS – de Reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Hardcover

Klik hier voor meer informatie