Online jaarboek maken

Bij het uitgeefhuis kun je je eigen online jaarboek maken. Bijvoorbeeld als profielwerkstuk voor school of als je gewoon graag zelf aan de slag gaat voor jullie school of (studenten)vereniging. Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in de productie van jaarboeken en hebben als enige aanbieder een online editor, speciaal voor het maken van een online jaarboek. Dit is dus geen standaard ‘fotoboeken-app’ of ‘fotoboeken-editor’, maar speciale online software (je hoeft dus geen software te downloaden) voor de opmaak van jaarboeken. Het grote voordeel van deze speciale (vector-based) editor is dat afbeeldingen, cliparts, teksten en kleuren in het uiteindelijke boek scherper worden weergegeven dan bij een ‘gewone’ fotoboeken-editor.


Online jaarboek maken in onze editor YPSA


Zijn er leerlingen die als redactie of voor hun profielwerkstuk een mooi Jaarboek willen maken voor jullie school? Of wellicht is er een docent die deze taak graag op zich neemt? Of willen jullie een mooi online jaarboek maken voor de vereniging of club? Uiteraard is dit allemaal mogelijk met onze online editor YPSA. Met YPSA maak je eenvoudig een prachtig online jaarboek, met een professionele uitstraling en afwerking. Het uitgeefhuis verzorgt de toegang tot de online editor, het drukken van de jaarboeken en aflevering op één gewenst adres naar keuze. Bijvoorbeeld bij jullie op school. Voor de nodige support en hulp, is het uitgeefhuis natuurlijk gedurende het hele traject te bereiken en biedt, indien gewenst, een helpende hand. Daarnaast kun je in de editor chatten met ‘Huismeester Fred.’ Hij helpt bij vragen of onduidelijkheden. Op deze wijze kom je altijd tot een mooi en professioneel resultaat, wat naast een uniek cadeau voor de examenleerlingen of clubleden ook perfecte exposure is voor school of vereniging!

online jaarboek maken


Online jaarboek maken → de voordelen:


  1. Gemakkelijk
  2. Betaalbaar
  3. Snel
  4. Ontwerp en creatie in eigen hand
  5. Creativiteit
  6. Professioneel
  7. Eigen planning
  8. Samenwerken

Meer informatie over online jaarboek maken


Ben je geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over onze online editor YPSA? Klik dan hier. Wie weet maak jij binnenkort ook jullie online jaarboek met YPSA!


Iedereen kan een prachtig online jaarboek maken


Onze online editor YPSA wijst zichzelf. Kom je er echter toch niet aan uit of zijn bepaalde zaken onduidelijk? Dan kun je gebruik maken van onze tutorials en instructiefilmpjes of chatten met ‘Huismeester Fred’. De editor werkt gemakkelijk en intuïtief, dus iedereen kan professioneel een online jaarboek maken!

online jaarboek


Online jaarboek maken? Super handig!


Wil je een online jaarboek maken en wil je liever geen software installeren? Geen probleem! YPSA werkt volledig online, dus je kunt op iedere plek en moment dat het jou uitkomt inloggen op een PC met internetaansluiting en meteen aan de slag. Dat is pas handig! Je kunt met meerdere mensen tegelijk aan jullie online jaarboek werken, dus je kunt gemakkelijk taken verdelen en samen jullie online jaarboek maken.


Zelf je online jaarboek maken is een voordeligere keuze


Bij YPSA gaan wij uit van een totaalpakket, waardoor je nooit voor onverwachte extra kosten komt te staan. In plaats van dat de opmaak van het jaarboek wordt gedaan door onze vormgevers op de ontwerpstudio, ben je zelf verantwoordelijk voor de opmaak van jullie online jaarboek. Je betaalt één prijs voor het gebruik van de editor met alle beschikbare functionaliteiten, achtergronden, cliparts en afbeeldingen, het drukken van de jaarboeken en verzending naar één adres naar keuze. Daarnaast biedt het uitgeefhuis gratis technische ondersteuning en wordt jullie boek, na afronding in YPSA, nog eens gecheckt door onze specialisten, alvorens we beginnen met het drukken. Omdat onze vormgevers er verder niet aan te pas komen, is een online jaarboek maken als vanzelfsprekend een voordeligere keuze.