Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Zijn er leerlingen die als redactie of voor hun profielwerkstuk een mooi Jaarboek willen maken voor jullie school? Of wellicht is er een docent die deze taak graag op zich neemt? Of willen jullie een mooi online jaarboek maken voor de vereniging of club? Uiteraard is dit allemaal mogelijk met onze online editor.

Met de online editor maak je eenvoudig een prachtig online jaarboek, met een professionele uitstraling en afwerking. Het uitgeefhuis verzorgt de toegang tot de online editor, het drukken van de jaarboeken en aflevering op één gewenst adres naar keuze. Bijvoorbeeld bij jullie op school.

Voor de nodige support en hulp, is het uitgeefhuis natuurlijk gedurende het hele traject te bereiken en biedt, indien gewenst, een helpende hand. Op deze wijze kom je altijd tot een mooi en professioneel resultaat, wat naast een uniek cadeau voor de examenleerlingen of clubleden ook perfecte exposure is voor school of vereniging!

Maak je eigen jaarboek!

Iedereen kan een prachtig online jaarboek maken

 

De online editor wijst zichzelf. Kom je er echter toch niet aan uit of zijn bepaalde zaken onduidelijk? Dan kun je contact met ons opnemen, we helpen je graag. De editor werkt gemakkelijk en intuïtief, dus iedereen kan professioneel een online jaarboek maken!

Online jaarboek maken? Super handig!

 

Wil je een online jaarboek maken en wil je liever geen software installeren? Geen probleem! Onze online editor werkt volledig online, dus je kunt op iedere plek en moment dat het jou uitkomt inloggen op een desktop, laptop of mobiel met internetaansluiting en meteen aan de slag. Dat is pas handig! Je kunt met meerdere mensen tegelijk aan jullie online jaarboek werken, dus je kunt gemakkelijk taken verdelen en samen jullie online jaarboek maken.

Zelf je online jaarboek maken is een voordeligere keuze

 

Bij het uitgeefhuis gaan wij uit van een totaalpakket, waardoor je nooit voor onverwachte extra kosten komt te staan. In plaats van dat de opmaak van het jaarboek wordt gedaan door onze vormgevers op de ontwerpstudio, ben je zelf verantwoordelijk voor de opmaak van jullie online jaarboek. Je betaalt één prijs voor het gebruik van de editor met alle beschikbare functionaliteiten, templates, achtergronden, cliparts en afbeeldingen, het drukken van de jaarboeken en verzending naar één adres naar keuze.

Daarnaast biedt het uitgeefhuis gratis technische ondersteuning en wordt jullie boek, na afronding, nog eens gecheckt door onze specialisten, alvorens we beginnen met het drukken. Omdat onze vormgevers er verder niet aan te pas komen, is een online jaarboek maken als vanzelfsprekend een voordeligere keuze.

Online jaarboek maken → de voordelen:

 

 1. Gemakkelijk
 2. Betaalbaar
 3. Snel
 4. Ontwerp en creatie in eigen hand
 5. Creativiteit
 6. Professioneel
 7. Eigen planning
 8. Samenwerken

Andere mogelijkheden van het uitgeefhuis

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij het uitgeefhuis? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.