Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Heb je een bijzonder project of origineel idee?

Een jubileumboek is een mooi en uniek aandenken! Daarnaast is het een origineel cadeau voor (oud) medewerkers en relaties. Laat je een jubileumboek maken, doe het dan goed.

Geen saai, dik boekwerk dat direct de kast in gaat. Maar een aantrekkelijk en prikkelend naslagwerk met de juiste uitstraling. Boordevol verhalen, herinneringen en foto’s om trots op te zijn. Om door te bladeren en te lezen. Keer op keer. Het uitgeefhuis heeft erg veel ervaring met jubileumboeken maken. En één ding weten we zeker: geen jubileumboek is hetzelfde. Wij maken ieder jubileumboek volledig op maat in het gewenste lay-out. Onze professionele vormgevers komen met creatieve voorstellen en verrassende oplossingen. Uiteraard binnen het budget.

Wat is een jubileumboek?

Een jubileumboek is een bijzondere uitgave om terug te blikken op je bedrijf, school, vereniging, gemeente of stichting. Wanneer er een belangrijke mijlpaal te vieren is, past een jubileumboek als aandenken perfect binnen de feestelijkheden en vele scholen, bedrijven en verenigingen willen als extraatje een jubileumboek maken of jubileumboek drukken.

Een uniek en tastbaar aandenken in boekvorm. Een jubileumboek staat vol met leuke teksten, verhalen van relaties of (oud) medewerkers, geschiedenis en foto’s en zal altijd bewaard worden.

Wat zijn de voordelen van een jubileumboek maken en drukken?

Een jubileumboek is emotie op papier. Vele bedrijven, scholen, faculteiten, stichtingen, clubs en verenigingen maken bij de viering van een mijlpaal een unieke uitgave. Naast een stukje exposure, is een jubileumboek een origineel en uniek aandenken. In dit digitale tijdperk, bewijst een jubileumboek zich keer op keer als tastbare (blijvende!) herinnering in boekvorm. Ben je trots op jullie geschiedenis? Draag dit dan uit en maak ook een jubileumboek. Een prikkelende uitgave zal keer op keer nog eens doorgebladerd worden.

Hoe kun je met ons een jubileumboek maken of jubileumboek drukken?

 

Wil je een jubileumboek maken of jubileumboek drukken? Begin dan op tijd! De realisatie van een jubileumboek is een tijdrovende klus en dat wordt vaak onderschat. Bij het uitgeefhuis krijg je je eigen projectmanager toegewezen, die je van A tot Z zal begeleiden gedurende het traject. We stellen een begroting op binnen je budget en maken vervolgens een planning, zodat de gewenste uitleveringsdatum van het jubileumboek netjes wordt gehaald. Ga je een jubileumboek maken? In grote lijnen is het maken onder te verdelen in 5 belangrijke fases:

 
1. Taakverdeling: Vorm een redactie en verdeel de taken. Wie schrijft de teksten of neemt interviews af? Wie maakt de foto’s? En wie gaat er achter historische foto’s en documenten aan? Wie redigeert en controleert de teksten en wie houdt contact met de projectmanager? Zodra dit allemaal duidelijk is, kun je van start!
2. Brainstorm en ontwerp: In deze fase bedenk je hoe de uitstraling moet worden en maken onze professionele vormgevers in samenspraak met jou een mooi lay-out op maat. Wanneer het ontwerp is uitgewerkt en goedgekeurd, start de volgende fase.

3. Opmaak: Wanneer je alle kopij hebt verzameld en we samen een planning en volgorde hebben bepaald, gaan onze vormgevers aan de slag met de opmaak van het jubileumboek. We houden je tussentijds op de hoogte van de vorderingen en sturen geregeld een PDF van het binnenwerk ter controle. Wanneer het binnenwerk gereed is, heb je de mogelijkheid om eventuele tekstuele correcties door te voeren. Hierna pakken we de cover op. Onze vormgevers maken een cover op maat. Of misschien heb je zelf al wat gemaakt of heb je een origineel idee? We horen het graag van je!
4. Productie: Het binnenwerk en de cover zijn gereed. Vervolgens maken wij de documenten technisch in orde en gaan we aan de slag met de productie. We gaan jullie jubileumboek drukken!
5. Promotie en verkoop: Indien gewenst, kunnen wij het jubileumboek (online) aanbieden via verschillende kanalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ben je eruit? Wil je een jubileumboek? Vraag een offerte aan!

 

Een Jubileumboek drukken in de scherpste kwaliteit, tegen de scherpste prijzen

De specialisten bij het uitgeefhuis gaan altijd voor maximale kwaliteit, binnen het beschikbare budget, wanneer we een jubileumboek drukken. Afhankelijk van het aantal exemplaren, drukken we de jubileumboeken op offset drukpersen of printen we het digitaal. Offset drukwerk is qua prijs vaak interessant bij hogere oplages. Het uitgeefhuis staat voor kwaliteit en we doen dus ook geen concessies. Een jubileumboek moet een mooie, professionele uitstraling hebben en netjes worden afgewerkt. We hebben alle expertise en vakmanschap in huis om iedere opdracht kwalitatief hoogstaand af te leveren. Hierbij maken we gebruik van de modernste apparatuur en technieken. Wil je een jubileumboek maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden voor jullie jubileumboek te bespreken.

Een jubileumboek maken is één van onze specialiteiten

Het uitgeefhuis heeft 25 jaar ervaring in de productie van allerlei uitgaves, zoals jubileumboeken, herinneringsboeken, jaarboeken, almanakken, scripties, bedrijfsbrochures en nog véél meer! Naast het maken van o.a. jaarboeken en almanakken, is de productie van jubileumboeken onze specialiteit. We weten keer op keer een prachtige, betaalbare uitgave te realiseren. Aangezien wij geen full service reclamebureau zijn, betaal je bij ons dus ook niet voor (te) dure adviezen of hoge overheadkosten wanneer wij jullie jubileumboek maken of jubileumboek drukken.

Waarom een jubileumboek maken met het uitgeefhuis?

Met het uitgeefhuis kun je zonder zorgen een jubileumboek maken of jubileumboek drukken. We regelen alles vlot en netjes en hanteren een hoog serviceniveau, tegen een scherpe prijs. Je eigen toegewezen projectmanager begeleidt je tijdens het project en je kunt bij vragen of onduidelijkheden altijd bij ons terecht. Stuur even een mailtje of bel met je projectmanager. Wil je dat we langskomen om één en ander te bespreken of te verduidelijken? Geen probleem! Gedurende de productie houden we alles nauwlettend in de gaten en grijpen in waar nodig. Onze grafische en technische experts zorgen ervoor dat we een mooi en foutloos jubileumboek afleveren.

Wat kost het maken of drukken van een jubileumboek?

Een jubileumboek maken of jubileumboek drukken hoeft helemaal niet duur te zijn. De prijs is echter wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals het formaat, het aantal exemplaren, het aantal pagina’s, zwart/wit of full colour, extra opties en afwerking. Om je een gerichte prijs te offreren, verzoeken we je dus ook even ons offerteformulier in te vullen. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Wel zo gemakkelijk. We horen graag van je! Wil je liever langskomen op ons kantoor in Breda? Geen probleem, de koffie staat klaar!

Meer informatie over een jubileumboek drukken of jubileumboek printen

Wil je een uniek jubileumboek maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag je offerte op maat aan. Uiteraard komen we ook graag bij je langs om de mogelijkheden en ideeën te bespreken. Wel zo handig!

Uitgelichte producties

140 Jaar RIJKS inDRUK

Jubileumboek

Klik hier voor meer informatie

Nom de Plumeau – Verhaaltje voor (‘) t (e) slapen

van Angela de Groot

Klik hier voor meer informatie

RIJS – de Reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

The best day of my life – THE ANNIVERSARY EDITION

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

De vogels van het Lingebos

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

O.D.D. ExpresZo – Maastricht

Almanak

Klik hier voor meer informatie