Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Heb je een bijzonder project of origineel idee?

Je hebt je eigen roman geschreven of ga je een educatief boek schrijven? En nu? Je wilt graag je boek laten drukken en wellicht ook je eigen boek uitgeven? Of moet het boek nog worden vormgegeven en wil je graag een mooi design voor de cover? Bij het uitgeefhuis kun je voor al deze zaken terecht.

Met 25 jaar specialistische ervaring, kunnen we onszelf echte boekspecialisten noemen! We weten als geen ander hoeveel werk er komt kijken bij het schrijven van je eigen boek. Of het nu gaat om een roman, een fotoboek, een jaarboek of een educatief boek: het is een niet te onderschatten klus! Wanneer het boek gereed is en geproduceerd moet worden, zorgt het uitgeefhuis ervoor dat je zelf niets meer hoeft te doen. Wij gaan voor je aan de slag. We helpen met de vormgeving, we drukken de boeken of we helpen je met het uitgeven van je eigen boek.

Jouw boek laten drukken

Je wilt je boek laten drukken. Maar hoe gaat dat in zijn werk en aan welke specificaties moet het drukwerk voldoen? Boeken zijn er in vele soorten en maten. Bijvoorbeeld:

Educatieve boeken
Lesboeken
Studieboeken
Romans
Pocketboeken
Kinderboeken
Prentenboeken
Stripboeken
Fotoboeken
Scripties
Proefschriften
Jaarboeken
Herinneringsboeken
Jubileumboeken
Kookboeken
Etc.

Voor alle soorten boeken worden verschillende specificaties gehanteerd. Zo kan een fotoboek dik, wit, glad en glanzend papier hebben en bijvoorbeeld een pocketroman offwhite papier met een lichte structuur. Een fotoboek wordt doorgaans in full colour gedrukt en een roman in zwart/wit. Ook voor wat betreft de afwerking en cover bestaan er vele opties en technieken, zoals o.a.:

Naaien / brocheren
Lijmen / nieten / wire-O
Softcover / hardcover
Rechte rug / ronde rug
Mat gelamineerd / glanzend gelamineerd
Etc.

Bij het uitgeefhuis is alles mogelijk en we zoeken bij iedere uitgave de juiste specificaties. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillen? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden die het best passen bij jouw eigen uitgave.

Je eigen boek uitgeven

 

Een (educatief) boek schrijven en vervolgens je eigen boek uitgeven is een heel karwei. Het vinden van een uitgever kan daarnaast een lang, kostbaar en moeizaam traject zijn. Je hebt je boek laten drukken, maar niemand wil je boek uitgeven of je bent verplicht de uitgever een flinke voorraad van jouw boeken aan te bieden. Hierdoor word je opgezadeld met hoge kosten en een grote druk. De boeken moeten immers voor het grootste gedeelte verkocht worden om kostendekkend te zijn.

Het uitgeefhuis maakt het je gemakkelijk!

Aangezien het bij ons ook mogelijk is om te printen on demand (vanaf 1 exemplaar), ben je bij ons niet verplicht om een minimale oplage te laten drukken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op of kom langs op ons gezellige kantoor in Breda! We leggen je graag de mogelijkheden verder uit.

Waarom jouw boek laten drukken door het uitgeefhuis?

Het uitgeefhuis is al 25 jaar gespecialiseerd in het opmaken, drukken en uitgeven van allerlei boeken. We hebben alle kennis en expertise in huis om ieder soort uitgave te kunnen realiseren. We hebben onze vaste drukkers waar we jarenlang mee samenwerken en met een productie van inmiddels meer dan 500.000 exemplaren, kennen we het klappen van de zweep. We begeleiden iedere klant van A tot Z en hanteren een hoog serviceniveau.

We gaan altijd voor de beste kwaliteit, passend binnen het beschikbare budget.

Dus ga je een educatief boek schrijven? Of heb je een roman of lesboek geschreven en wil je je boek laten drukken of uitgeven? Laat het uitgeefhuis het dan voor je regelen!

We zijn nuchter en gemotiveerd om topprestaties te leveren

 

Benieuwd naar het team achter het uitgeefhuis? Kijk hier.

De prijs van je eigen boek uitgeven of boek laten drukken

De prijs van het ontwerp, de opmaak, je boek uitgeven en boek laten drukken is afhankelijk van een hele hoop variabelen. We raden je aan om even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Om een gerichte prijs te kunnen offreren, hebben we een aantal gespecificeerde gegevens nodig. Je kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier. Waarschijnlijk nemen we daarna nog even contact met je op om mogelijkheden en specificaties door te spreken. Ieder boek is namelijk een product op maat!

Uitgelichte producties

RIJS – de Reis van thuisbakker naar ambachtelijk brood

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

140 Jaar RIJKS inDRUK

Jubileumboek

Klik hier voor meer informatie

O.D.D. ExpresZo – Maastricht

Almanak

Klik hier voor meer informatie

The best day of my life – THE ANNIVERSARY EDITION

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

De vogels van het Lingebos

Hardcover

Klik hier voor meer informatie

Nom de Plumeau – Verhaaltje voor (‘) t (e) slapen

van Angela de Groot

Klik hier voor meer informatie