Jaarboek school maken

Maak een jaarboek school en leg de leukste gebeurtenissen, uitstapjes en momenten vast in een tastbare herinnering voor altijd! Een uniek geschenk voor de schoolverlaters. Een tastbare herinnering die eens in de zoveel tijd weer eens uit de kast wordt gepakt. Wij zijn al 20 jaar gespecialiseerd in de productie van jaarboeken, herinneringsboeken en jubileumboeken voor scholen. Inmiddels hebben we voor meer dan 500 scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen prachtige jaarboeken gemaakt en we kunnen onszelf dus met recht échte jaarboek specialisten noemen!


Waarom een jaarboek voor school maken?


Tegenwoordig wordt er steeds vaker een jaarboek voor school gemaakt. Het is een prikkelend en uniek naslagwerk, wat daarnaast als perfecte exposure voor school kan dienen. In een jaarboek wordt teruggeblikt op de leukste lessen, uitstapjes, activiteiten en gebeurtenissen. Leerlingen aan het woord, interviews met docenten of een foto-verslag van de schoolreis naar Barcelona of de talentenavond en het schoolfeest. In een jaarboek voor school mogen uiteraard ook de examenstunt en laatste lesdag niet ontbreken! Vaak wordt er door leerlingen een redactie gevormd en zij zullen het jaarboek voor school maken. Ook is het mogelijk om bij het uitgeefhuis het jaarboek als profielwerkstuk te maken.

Jaarboek school maken → de voordelen:

 • Uniek/onderscheidend cadeau
 • Herinnering, voor altijd bewaard
 • Tastbare emotie in boekvorm
 • Exposure voor school
 • Samenwerking / profielwerkstuk
 • Blijvende meerwaarde t.o.v. een digitale uitgave

jaarboek school


Jaarboek school maken
→ waarom het uitgeefhuis?


 1. 20 jaar aantoonbare ervaring
 2. Wij zijn dé jaarboek specialisten
 3. Beste prijs-/kwaliteitsverhouding
 4. Hoog serviceniveau / eigen accountmanager
 5. Begeleiding van A tot Z
 6. Alles mogelijk: zowel (zelf)opmaak als drukken
 7. Professionele druk en afwerking
 8. Combinatie met andere uitgave(s) mogelijk
 9. Gratis levering

Ook zo’n mooi jaarboek voor school maken? Of wil je meer informatie over jaarboek school?


Ruim 500 scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen gingen je voor! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over onze online editor YPSA? Klik dan hier.


Wie maken er een jaarboek voor school?


Er zijn een hoop onderwijsinstellingen die een jaarboek school maken, zoals:

 • Kinderdagverblijven
 • Basisscholen
 • Middelbare scholen
 • Hogere scholen
 • Studieverenigingen
 • Universiteiten
 • Faculteiten / opleidingen

jaarboek school maken


Jaarboek school maken, binnen het budget


Wanneer je een jaarboek voor school maakt, moet er uiteraard rekening worden gehouden met het beschikbare budget. De prijs van een jaarboek is echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals het formaat, de gewenste uitlevering, het aantal boeken en de afwerking. Het uitgeefhuis weet binnen ieder budget met een passende oplossing te komen. Een jaarboek voor school maken hoeft helemaal niet (te) duur te zijn. Het uitgeefhuis biedt vaak hogere kwaliteit dan andere (online) aanbieders van jaarboeken, tegen dezelfde prijzen. Indien je de kwaliteit, kosten en mogelijkheden met ons wil bespreken, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of eens langskomen op ons gezellige kantoor in Breda. Ook kun je vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Je betaalt bij ons altijd een totaalprijs, dus je komt nooit voor extra onvoorziene kosten te staan, zoals bijvoorbeeld kosten voor de levering van de jaarboeken die ‘ineens’ in rekening worden gebracht. Helder en duidelijk voor iedereen dus!


Zelf jaarboek voor school maken of jaarboek laten maken?


Bij het uitgeefhuis kun je op de volgende 3 manieren een jaarboek voor school maken:

 1. Je hebt zelf al een jaarboek gemaakt of laten maken, levert ons een digitaal bestand aan en wij drukken jullie jaarboeken. Stuur ons een PDF bestand of Word-document en onze specialisten regelen de rest.
 2. Je werkt in onze gratis online editor YPSA (lees meer over jaarboek school in YPSA) en vervolgens drukken wij jullie jaarboeken.
 3. Je zet onze creatieve en professionele vormgevers voor jullie aan het werk. Zo maken we samen een uniek jaarboek en zullen wij vervolgens de jaarboeken drukken.

Maak dus ook samen met het uitgeefhuis een mooi en uniek jaarboek voor school!