Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Jaarboek
groep 8

Wat is er leuker voor de school verlatende leerlingen van groep 8, dan ze aan het begin van de zomervakantie een leuk aandenken aan de school(tijd) cadeau te doen, in de vorm van een jaarboek of afscheidsboekje groep 8?

Een leuke uitgave, met daarin verhalen over de afgelopen jaren, medeleerlingen, foto’s door de jaren heen, leuke activiteiten zoals het schoolkamp, de projectweek of misschien wel de musical? Een leuk verhaaltje van de juf of meester en foto’s van het schoolgebouw of iedere leerling zelfs zijn/haar eigen pagina!

Foto’s van knutselwerken en tekeningen of verhaaltjes die de leerlingen naar elkaar schrijven zijn natuurlijk ook onmisbaar in het afscheidsboekje groep 8. Alles is mogelijk in de online editor! Je maakt gemakkelijk je eigen afscheidsboekje of je kunt de vormgevers van het uitgeefhuis voor je aan het werk zetten voor jullie jaarboek groep 8.

Hebben jullie al een leuk boekje gemaakt en wil je deze alleen nog laten drukken? Ook dat is mogelijk! Lever ons je PDF bestand of Word-document aan en wij verzorgen het drukwerk. We hebben 25 jaar aantoonbare specialistische ervaring en we maken de mooiste jaarboeken en afscheidsboekjes!

Zelf jaarboek groep 8 maken in de online editor

Zelf een jaarboek groep 8 of afscheidsboekje groep 8 maken? In de online editor heb je de keuze uit verschillende achtergronden en lay-out mogelijkheden. Maar je kunt het geheel uiteraard ook naar je hand zetten met leuke fotokaders, afbeeldingen, lettertypes, kleuren en cliparts! Ook kun je foto’s of scans van knutselwerken of tekeningen uploaden en als afbeelding of achtergrond over een gehele pagina gebruiken.

Als je klaar bent met het maken van het afscheidsboekje, rond je het met één klik op de knop af, waarna de afscheidsboekjes worden gedrukt en gratis op school worden afgeleverd.

Iedereen kan online een mooie herinnering maken!

 

 

Wil je zelf online jullie jaarboek maken en wil je liever geen software installeren? Geen probleem! De editor werkt volledig online, dus je kunt op iedere plek en moment dat het jou uitkomt inloggen op een desktop, laptop of mobiel met internetaansluiting en meteen aan de slag. Dat is pas handig!

 

Je kunt met meerdere mensen tegelijk aan jullie afscheidsboekje groep 8 werken, dus je kunt gemakkelijk taken verdelen en samenwerken.

 

De werking van de editor wijst zichzelf. Kom je er echter toch niet aan uit of zijn bepaalde zaken onduidelijk? Dan kun je gebruik maken van onze tutorials en instructiefilmpjes of contact met ons opnemen, we helpen je graag. De editor werkt gemakkelijk en intuïtief, dus iedereen kan professioneel een leuk herinneringsboekje maken!

Afscheidsboekje groep 8 laten maken

 

Uiteraard kun je bij het uitgeefhuis ook jullie afscheidsboekje groep 8 of jaarboek groep 8 laten maken door onze vormgevers. Zij vertalen op een creatieve manier de gewenste inhoud en ideeën naar een creatief en vrolijk lay-out.

 

Je kunt kiezen uit standaard lay-outs en deze aanpassen naar wens of onze vormgevers maken een geheel nieuw lay-out op maat. Bijvoorbeeld in de huisstijl of kleuren van school of in een bepaald thema.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is. Heb je zelf een origineel idee? We horen het graag!

Afscheidsboekje maken → de voordelen:

 

 1. Betaalbaar
 2. Gemakkelijk & snel
 3. Uniek & creatief
 4. Herinneringen in boekvorm, voor altijd bewaard
 5. Professionele uitstraling en afwerking
 6. Origineel cadeau
 7. Leuk voor later

 

Meer informatie over een jaarboek groep 8 of afscheidsboekje groep 8 maken

Ben je geïnteresseerd en wil je ook zo’n leuk afscheidsboekje groep 8 voor jullie school? Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over de online editor? Klik dan hier.