Eindexamen

Herinneringen aan de brugklas, het schoolkamp, huiswerk, toetsen en overhoringen, leraren en schoolfeesten tot aan het eindexamen en het gala leg je uiteraard vast in een prachtig Jaarboek! Aangezien het laatste schooljaar het drukst is en vrije tijd dus schaars, zal het uitgeefhuis dit boek voor jullie maken, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het eindexamen en het behalen van je diploma.

Zodra de teksten en foto’s aangeleverd zijn via onze automatische online module, doet het uitgeefhuis de rest en zorgt dat deze tastbare herinnering, in de vorm van een schitterend Jaarboek, tijdens de diploma-uitreiking voor jullie gereed ligt. Na het bespreken van het lay-out en de onderwerpen die in het boek moeten komen , zal het uitgeefhuis een ontwerp maken en het boek verder volledig voor jullie maken!

Jullie hoeven dus niet zelf te knippen en plakken en zijn geen kostbare uren of zelfs dagen kwijt aan het maken van een Jaarboek, in de periode voor jullie eindexamen. Zo kunnen jullie je optimaal focussen op het eindexamen en garandeert het uitgeefhuis een prachtig eindresultaat voor wat betreft het Jaarboek.