Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Carmabi Marine Research Station, Willemstad, Curacao

 

Specificaties:
Formaat: A4, 210 x 297 mm
Softcover, enkelzijdig fullcolour bedrukt
Afgewerkt met glanslaminaat
Papier binnenwerk: 115 grams hv mc silk

Ga je een educatief (strip)boek schrijven?

 

Of heb je al een boek geschreven en wil je jouw eigen boek uitgeven of alleen je boek laten drukken? Geen probleem! Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het opmaken, drukken en uitgeven van allerlei (educatieve) boeken. Voor iedere uitgave zoeken wij een passende oplossing en we rekenen scherpe prijzen voor hoge kwaliteit drukwerk en afwerking. We kunnen het volledige ontwerp en de opmaak van het boek op ons nemen of alleen een mooie, creatieve cover ontwerpen. Ook kunnen we alleen het drukwerk verzorgen. We begeleiden altijd van A tot Z en met vragen kun je terecht bij je eigen projectmanager van het uitgeefhuis. Ook producties in België en de Nederlandse Antillen verzorgen wij al jaren.

Het uitgeefhuis is al 25 jaar gespecialiseerd in het opmaken, drukken en uitgeven van educatieve boeken. We hebben alle kennis en expertise in huis om ieder soort uitgave te kunnen realiseren. We hebben onze vaste drukkers waar we jarenlang mee samenwerken en met een productie van inmiddels meer dan 500.000 exemplaren, kennen we het klappen van de zweep.

We begeleiden iedere klant van A tot Z en hanteren een hoog serviceniveau. We gaan altijd voor de beste kwaliteit, passend binnen het beschikbare budget. Dus ga je een educatief boek schrijven? Of heb je een roman of lesboek geschreven en wil je je boek laten drukken of uitgeven? Laat het uitgeefhuis het dan voor je regelen!

Nieuwsgierig geworden of een vrijblijvende offerte opvragen?