Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Newmancollege Breda – Jaarboek

 

Specificaties:
Formaat: A4, 210 x 297 mm
Softcover, enkelzijdig fullcolour bedrukt
Afgewerkt met matlaminaat en zilver foliedruk
Papier binnenwerk: 115 grams hv mc silk

Jaarboek maken, jaarboek laten maken of jaarboek drukken? Zeg het maar!

 

Bij ons is alles mogelijk. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in de productie van jaarboeken voor basisscholen, middelbare scholen, hogere scholen en (studenten) verenigingen. Wij verzorgen het drukken of het ontwerp en de opmaak van jullie jaarboek. Lever je zelfgemaakte jaarboek aan als word-document of PDF waarna wij jullie jaarboek drukken, ga aan de slag in onze gratis online editor of kies een uniek lay-out naar wens en zet één van onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk!
Bij het uitgeefhuis ben je altijd verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door onze uitgekiende werkwijze, onze vaste drukkerijen en 25 jaar ervaring, leveren wij keer op keer weer een hoogwaardige, professionele almanak. Volledig naar wens van jou en je commissie. Je kunt bij het uitgeefhuis alleen jullie almanak laten drukken. Maar je kunt ook zelf aan de slag in onze gratis online editor of onze professionele vormgevers voor jullie aan het werk zetten.

Prachtige herinnering

 

Een jaarboek is een prachtige herinnering aan een onvergetelijke tijd of bijzonder jaar. Daarnaast is het ook perfecte exposure voor school, vereniging of bedrijf. Een jaarboek is een blijvende, tastbare emotie in boekvorm. Het boek wordt voor altijd bewaard en eens in de zoveel tijd weer eens uit de kast gepakt om terug te blikken op die bijzondere tijd. Dit is ook het grote (blijvende!) voordeel ten opzichte van digitale uitgaves, die toch vaak als onpersoonlijk en minder speciaal worden ervaren.

Persoonlijke begeleiding

 

Bij het uitgeefhuis begeleidt je eigen toegewezen projectmanager je van A tot Z, zodat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast kun je met al je (technische) vragen of verzoeken bij onze specialisten terecht. Zij weten alles over het maken van jaarboeken! Door onze persoonlijke en betrokken aanpak, zorgen wij altijd voor een jaaruitgave om trots op te zijn

Nieuwsgierig geworden of een vrijblijvende offerte opvragen?