Yearbooks

Het schooljaar loopt ten einde en het diploma komt steeds meer in zicht. Lijkt het je een leuk idee om alle mooie herinneringen aan je schooltijd, zoals uitstapjes, reizen, feesten en bijzondere gebeurtenissen vast te leggen? Veel gehoord over de immens populaire Yearbooks in Amerika en willen jullie zelf ook zo’n prachtige herinnering maken van jullie school?

Het uitgeefhuis is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het maken van herinneringsboeken en zo ook de zogenaamde Jaarboeken of Yearbooks en kunnen jullie hierin prima begeleiden. Het uitgeefhuis geeft op professionele en creatieve wijze vorm aan jullie eigen herinnering aan de schooltijd.

Kopij kan via onze speciale module worden geüpload, waarna het uitgeefhuis het boek volledig zal opmaken en jullie hier zelf dus niets meer aan hoeven te doen. Het enige wat jullie dus zelf moeten doen, is het schrijven van tekstjes en het uitzoeken van foto’s van uitstapjes, schoolreizen, werkweken en bijzondere gebeurtenissen tijdens jullie schooltijd voor in jullie Yearbook en dit vervolgens te uploaden via onze online module.

Het zelf maken van een Jaarboek, naar het Amerikaanse voorbeeld van de Yearbooks, is nog nooit zo gemakkelijk geweest!