Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Afwerking & speciale opties

Uiteraard is het mogelijk om voor speciaal papier te kiezen of jullie boek op een andere manier af te werken. Je maakt jullie almanak écht bijzonder door bijvoorbeeld speciale afwerkingsopties toe te passen.

Je kunt kiezen uit allerlei verfraaiingen, zoals pregen, UV-lak of een leeslint. De manier om onderscheidend te zijn en je boek of almanak iets speciaals mee te geven!

Leeslint

 

leeslint

Bladwijzer in de vorm van een smal lint van textiel dat aan de kop van het boekblok wordt bevestigd. Leeslinten zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Een leuk extraatje, dat zorgt voor een duurzame uitstraling van het Jaarboek!

Glow in the dark inkt

 

glow in the dark inkt

Het Jaarboek zelfs in het donker herkennen en terug vinden? Met glow in the dark inkt op het drukwerk zorg je voor een originele uitstraling. De inkt licht op in het donker!

Foam-cover

 

Foam wordt aangebracht tussen het karton en de cover, waardoor de omslag dikker wordt en ingedrukt kan worden. Het toepassen van een foam cover op een Jaarboek geeft net dat beetje extra voor een strakke uitstraling.

Foliedruk

 

Een veredelingstechniek, waarbij een dunne kleur- of metaalfolie op het drukwerk wordt aangebracht. Het wordt veelal gebruikt in combinatie met een Kunstleer (balacron) cover. Het laten aanbrengen van folie (veelal goud of zilver) geeft het drukwerk een chique uitstraling. Uitermate geschikt voor een Jaarboek!

Matlaminaat

 

Laminaat is een dunne, transparante kunststoffolie die op het papier van de cover wordt gelijmd. Mat laminaat geeft een matte uitstraling en wordt vaak gebruikt in combinatie met UV-spotlak. Naast de uitstraling geeft matlaminaat een duurzame bescherming tegen vuil, stof en krassen.

Pregen

 

Pregen

Door persing met een vorm en tegenvorm wordt er een reliëf in het papier of karton aangebracht. Het drukwerk wordt op deze manier voorzien van elementen die diepte hebben.

UV-spotlak

 

Glanzende of matte lak op basis van UV-licht droging, die plaatselijk wordt aangebracht. Heeft een hoge attentiewaarde door het contrasterende effect. Met gebruik van UV-spotlak kunnen belangrijke elementen in het design van de cover worden uitgelicht.

Warmte lak

 

Met thermo inkt is het mogelijk verstopte boodschappen in het Jaarboek te plaatsen. Wrijf over de inkt en de onderliggende afbeelding of tekst wordt zichtbaar!

Meer weten?

Roepen bovenstaande opties vragen bij je op of heb je een ander idee om je boek speciaal te maken? Neem gerust contact met ons op, dan denken we met je mee!