Feliciteren


  • Hier kunt u online uw eigen, originele felicitatie opmaken voor in het jaarboek van de geslaagde.
  • Desgewenst kunt u ook een extra exemplaar van het jaarboek bestellen.
  • Daarnaast kunt u hier een herinnering aanvragen voor het maken van een felicitatie.

GA VERDER ►


Wat is het?


De zomervakantie is in zicht en de eindexamens zijn inmiddels begonnen. Een spannende tijd, na een jaar hard werken! … en dat mag beloond worden!

Zoals ieder jaar maken weer vele scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen als leuke herinnering aan deze schooltijd een prachtig jaarboek in samenwerking met het uitgeefhuis. Ook dit jaar is er voor ouders, verzorgers, broers/zussen, neefjes/nichtjes, opa/oma, vrienden of kennissen weer de mogelijkheid om een leuke, originele felicitatie te maken! Een felicitatie of gelukswens als extra leuk aandenken aan de middelbare schooltijd en het behalen van het diploma.

De geslaagde leerling krijgt veelal via school een jaarboek uitgereikt. Daarnaast kan er via deze website een extra jaarboek besteld worden als leuk cadeautje, bijvoorbeeld voor opa of oma, broer of zus.

Hoe werkt het?


  • De geslaagde leerling krijgt het jaarboek veelal uitgereikt tijdens de diploma-uitreiking op school. Wilt u weten hoe en wanneer dit plaatsvindt? Neem dan contact op met school.

  • De door u gemaakte felicitatie zal in alle jaarboeken van de door u gekozen school/opleiding worden gedrukt. Degene waarvoor de felicitatie bedoeld is, zal de felicitatie dus ook altijd in zijn/haar jaarboek hebben staan.

  • U bent zelf verantwoordelijk om de juiste plaats/school of eventueel opleiding te selecteren wanneer u aan de slag gaat. Zorg er dus voor dat u de juiste plaats/school/opleiding kiest! Dit kan later niet meer gewijzigd worden.

het uitgeefhuis steunt ReumaNederland


Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben reuma, ook kinderen en jongeren. Reuma beperkt je – thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en gewrichten die moeilijk bewegen. Een beter leven met reuma, dat is het doel van ReumaNederland. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van baanbrekende initiatieven en wetenschappelijk onderzoek. Zodat mensen met reuma nu beter en straks zonder belemmeringen kunnen meedoen in de samenleving.

Ga voor meer informatie naar www.reumanederland.nl

ReumaNederland