Stukje voor Jaarboek

Zijn jullie op school al gestart met het schrijven van een stukje voor in het Jaarboek en hebben jullie al mooie foto’s gemaakt van leerlingen, schoolreizen en schoolfeesten, maar hebben jullie hulp nodig bij het vervaardigen van het Jaarboek? Neem dan contact op met het uitgeefhuis voor professionele begeleiding bij het plaatsen van de kopij en het vormgeven van jullie prachtige herinnering!

Het uitgeefhuis weet, met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van prachtige Jaarboeken, dat er heel wat meer bij komt kijken dan alleen het schrijven van een stukje voor het Jaarboek. Hierin zal het uitgeefhuis jullie dus ook op professionele wijze begeleiden, om zo bij jullie het nodige werk uit handen te nemen.

Nadat alle eindexamenkandidaten een stukje hebben geschreven voor in het Jaarboek, foto’s van reizen, bijzondere gebeurtenissen en uitstapjes en eventueel foto’s en teksten van personeel of natuurlijk de Jaarboekredactie zijn verzameld, kunnen jullie dit automatisch uploaden via onze speciale online module, waarna het uitgeefhuis de rest doet en er tijdens de diploma-uitreiking een prachtig Jaarboek op jullie ligt te wachten!

Zelf Jaarboek maken

Uiteraard kun je bij ons ook zelf je Jaarboek maken in onze online editor YPSA; een uitgebreid en gebruiksvriendelijk systeem om zelf een prachtig Jaarboek, met professionele uitstraling te maken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of kijk eens bij het onderwerp Jaarboeken.