Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
 • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Jaarboek laten maken door onze vormgevers

 

Door de specialisten van het uitgeefhuis kun je zonder zorgen jullie jaarboek laten maken. Een jaarboek laten maken is een leuk aandenken aan school, het eindexamenjaar, de tijd bij een vereniging, club of bedrijf. Er zijn steeds meer onderwijsinstellingen, verenigingen en bedrijven die een jaarboek laten maken.

Met onze 25 jaar ervaring, kennen wij het klappen van de zweep als geen ander. We bieden de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en gaan altijd voor maximale kwaliteit binnen het beschikbare budget. Onze professionele vormgevers vertalen jullie ideeën naar een uniek ontwerp of je kiest uit onze map met lay-outs. Hierin kun je uiteraard naar wens elementen laten wijzigen. Denk hierbij aan lettertypes, kleurgebruik, indeling, paginering etc. Door onze uitgekiende werkwijze weten we keer op keer een jaarboek, volledig naar wens te realiseren!

Vraag een offerte aan!

Wie kan een jaarboek laten maken?

 

In principe kan iedereen een jaarboek laten maken! In de praktijk worden de meeste jaarboeken gemaakt door:

– Kinderdagverblijven
– Basisscholen
– Middelbare scholen
– Hogere scholen / universiteiten
– Studentenverenigingen
– Faculteiten / opleidingen
– (Sport)verenigingen / clubs
– Bedrijven

Een redactie vormen en je jaarboek laten maken

Je wilt een jaarboek laten maken, maar hoe werkt dat dan? Je vormt een redactie die verantwoordelijk is voor het bepalen van het lay-out, de onderwerpen en indeling, het uitzoeken van foto’s en het verzamelen van teksten. Vervolgens plannen we (indien gewenst) een redactievergadering in met je eigen toegewezen projectmanager van het uitgeefhuis. We maken afspraken over de aanlevering van jullie kopij en bijbehorende deadlines, zodat jullie jaarboek op tijd gereed is en geleverd kan worden. Vervolgens leveren jullie de gewenste foto’s en teksten per onderwerp aan en nu kun je zonder zorgen onze vormgevers jullie jaarboek laten maken! Tussentijds ontvang je uiteraard een aantal keer kosteloos een PDF-document van de vorderingen van jullie jaarboek, zodat je altijd precies weet hoe ver we zijn en je kunt checken of alles naar wens is.

Een jaarboek laten maken
→ de voordelen:

 

 1.  Gemakkelijk
 2.  Hoogwaardige kwaliteit en afwerking
 3.  Uniek lay-out
 4.  Geen zorgen
 5.  Creatief en professioneel ontwerp
 6.  Strakke planning en stipte (uit)levering
 7.  Begeleiding door eigen projectmanager

Toch liever zelf aan de slag of alleen jullie jaarboek laten drukken?

 

Wil je niet jullie jaarboek laten maken, maar ga je liever zelf aan de slag? Of heb je al een jaarboek gemaakt of jaarboek laten maken en wil je deze nog laten drukken? Bij het uitgeefhuis is alles mogelijk! Je kunt door onze vormgevers jullie jaarboek laten maken, je kunt zelf aan de slag in onze online editor of je levert ons een Word-document of PDF bestand aan en wij drukken jullie jaarboek. Jaarboek laten maken, zelf een jaarboek maken of jaarboek laten drukken; bij het uitgeefhuis is het dus allemaal mogelijk!

Meer informatie over een jaarboek laten maken

Wil je ook zo’n mooi jaarboek laten maken? Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wil je meer lezen over onze online editor? Klik dan hier.