Jaarboek laten maken

Wil je een professioneel en uniek jaarboek laten maken? Het uitgeefhuis neemt de hard werkende mens graag werk uit handen. Met onze 20 jaar specialistische ervaring zijn wij de nummer één op het gebied van het produceren van jaarboeken voor scholen, clubs, bedrijven en verenigingen. Er is in Nederland en België geen andere aanbieder met zoveel specialistische ervaring in het maken van jaarboeken. De afgelopen jaren hebben meer dan 500 scholen in Nederland, België en op de Nederlandse Antillen door ons een prachtig jaarboek laten maken. We werken vanuit ons gezellige kantoor in Breda met ons team van vormgevers en specialisten aan allerlei jaarboeken, jubileumboeken en overige uitgaven. Onze creatieve vormgevers kun je met een gerust hart een mooi jaarboek laten maken. Zij komen keer op keer met verrassende ideeën en weten ieder jaarboek tot een unieke en professionele uitgave te maken. Een uitgave om trots op te zijn! Uiteraard kun je ons een jaarboek laten maken, maar ook jullie zelfgemaakte jaarboek door ons laten drukken of kun je zelf aan de slag in onze online editor YPSA.


Jaarboek laten maken door onze vormgevers


Door de specialisten van het uitgeefhuis kun je zonder zorgen jullie jaarboek laten maken. Een jaarboek laten maken is een leuk aandenken aan school, het eindexamenjaar, de tijd bij een vereniging, club of bedrijf. Er zijn steeds meer onderwijsinstellingen, verenigingen en bedrijven die een jaarboek laten maken. Met onze 20 jaar ervaring, kennen wij het klappen van de zweep als geen ander. We bieden de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en gaan altijd voor maximale kwaliteit binnen het beschikbare budget. Onze professionele vormgevers vertalen jullie ideeën naar een uniek ontwerp of je kiest uit onze ‘lay-outs map’. Hierin kun je uiteraard naar wens elementen laten wijzigen. Denk hierbij aan lettertypes, kleurgebruik, indeling, paginering etc. Door onze uitgekiende werkwijze weten we keer op keer een jaarboek, volledig naar wens te realiseren!

jaarboek laten maken


Een jaarboek laten maken → de voordelen:


 1. Gemakkelijk
 2. Hoogwaardige kwaliteit en afwerking
 3. Uniek lay-out
 4. Geen zorgen
 5. Creatief en professioneel ontwerp
 6. Strakke planning en stipte (uit)levering
 7. Begeleiding door eigen accountmanager

Meer informatie over een jaarboek laten maken


Wil je ook zo’n mooi jaarboek laten maken? Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer lezen over onze online editor YPSA? Klik dan hier.


Wie kan een jaarboek laten maken?


In principe kan iedereen een jaarboek laten maken! In de praktijk worden de meeste jaarboeken gemaakt door:

 • Kinderdagverblijven
 • Basisscholen
 • Middelbare scholen
 • Hogere scholen / universiteiten
 • Studentenverenigingen
 • Faculteiten / opleidingen
 • (Sport)verenigingen / clubs
 • Bedrijven

Een redactie vormen en je jaarboek laten maken


Je wilt een jaarboek laten maken, maar hoe werkt dat dan? Je vormt een redactie die verantwoordelijk is voor het bepalen van het lay-out, de onderwerpen en indeling, het uitzoeken van foto’s en het verzamelen van teksten. Vervolgens plannen we (indien gewenst) een redactievergadering in met je eigen toegewezen accountmanager van het uitgeefhuis. We maken afspraken over de aanlevering van jullie kopij en bijbehorende deadlines, zodat jullie jaarboek op tijd gereed is en geleverd kan worden. Vervolgens leveren jullie de gewenste foto’s en teksten per onderwerp aan en nu kun je zonder zorgen onze vormgevers jullie jaarboek laten maken! Tussentijds ontvang je uiteraard een aantal keer kosteloos een PDF-document van de vorderingen van jullie jaarboek, zodat je altijd precies weet hoe ver we zijn en je kunt checken of alles naar wens is.


Toch liever zelf aan de slag of alleen jullie jaarboek laten drukken?


jaarboek laten maken

Wil je niet jullie jaarboek laten maken, maar ga je liever zelf aan de slag? Of heb je al een jaarboek gemaakt of jaarboek laten maken en wil je deze nog laten drukken? Bij het uitgeefhuis is alles mogelijk! Je kunt door onze vormgevers jullie jaarboek laten maken, je kunt zelf aan de slag in onze online editor YPSA of je levert ons een Word-document of PDF bestand aan en wij drukken jullie jaarboek. Jaarboek laten maken, zelf een jaarboek maken of jaarboek laten drukken; bij het uitgeefhuis is het dus allemaal mogelijk!