Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

Wat is een jaarboek studentenvereniging / almanak?

 

Vroeger was een almanak een kalender met astronomische gegevens en andere informatie. Denk daarbij aan feestdagen en tijden om te zaaien of oogsten op het land. Tegenwoordig is het echter vaak een terugblik of samenvatting van een jaar of bepaalde periode. Een populaire uitgave onder studenten en (studenten)verenigingen. Veel studenten willen aan het eind van een schooljaar of bij het afronden van de opleiding een jaarboek studentenvereniging of almanak maken.

Ook bij de viering van een lustrum kiest men vaak voor een almanak maken. Een almanak vol leuke teksten, anekdotes, interviews en foto’s van (mede)studenten, (oud) docenten, professoren etc. Een bijzonder boekwerk als herinnering aan een bijzondere tijd. Hoogwaardig afgewerkt en gedrukt door de specialisten van het uitgeefhuis. Onderscheid jullie studievereniging met een professionele en opvallende almanak. Ruim 500 scholen en (studenten)verenigingen gingen je voor!

Vraag een offerte aan!

Waarom een almanak maken voor jullie studievereniging?

 

– Uniek cadeau voor (oud) leden
– Emotie op papier
– Herinneringen, voor altijd bewaard
– Creatief / prikkelend
– Professionele uitstraling
– Exposure voor studievereniging
– Onderscheidend in dit ‘digitale tijdperk’

Wij maken prachtige herinneringsboeken

Naast het maken en drukken van een jaarboek studentenvereniging, zijn wij gespecialiseerd in de productie van allerlei herinneringsboeken. In de praktijk maken we de meeste boeken voor:

– (sport)verenigingen en overige clubs
– vriendengroepen
– kinderdagverblijven
– basisscholen
– middelbare scholen
– hoge scholen
– universiteiten
– faculteiten/opleidingen

Lijkt het je wel wat? Zo’n uniek boek? Bel of mail ons dan gerust. Samen kunnen we kijken wat er voor jouw opleiding, club of vereniging mogelijk is. Heb je zelf al een idee en ben je benieuwd of we dit kunnen uitvoeren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Herinneringsboek of almanak maken voor vereniging of groep

 
Ben je lid van een leuke vereniging en willen jullie een leuke herinnering of gebeurtenis vastleggen in boekvorm en een professionele almanak maken? Of vieren jullie een belangrijke mijlpaal? Maak dan ook een leuk en uniek jaarboek voor jullie vereniging en verras de leden! Misschien bestaat jullie (sport)club 10, 25, 50 of zelfs wel 100 jaar?

Of hebben jullie een bijzonder jaar achter de rug? Leg de herinneringen dan vast in een professionele uitgave. Leuke foto’s en verhalen, op een creatieve manier verwerkt tot een écht boek. Op vakantie geweest met je vriendengroep of een ander leuk uitstapje achter de rug? Zijn er bijzondere dingen gebeurd of vertrekt er wellicht iemand naar het buitenland?

Blik terug op leuke gebeurtenissen of een bijzonder jaar

Een jaarboek is een leuke herinnering en wordt eens in de zoveel tijd nog eens uit de kast gepakt om terug te blikken op die fijne tijd…

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op. We informeren je graag en kunnen samen kijken wat er allemaal mogelijk is. Of heb je misschien zelf een leuk en origineel idee? We horen graag van je! Ga je graag zelf aan de slag voor jullie club of vereniging? Kijk dan eens naar onze online editor. Wanneer je ons jullie boeken laat drukken, kun je gratis gebruik maken van deze volledig online werkende software. Je hoeft dus niets te downloaden of installeren op jouw computer en kunt op ieder moment, vanaf iedere plek met internetaansluiting inloggen en online werken aan jullie uitgave!

De mogelijkheden en afwerking

 

Je kunt bij het uitgeefhuis op 3 verschillende manieren een almanak maken:

 

1. Je levert zelf een Word-document of PDF bestand aan en wij drukken jullie boek.
2. Je gaat aan de slag in onze (gratis) online editor. Na afronding zullen wij jullie boeken drukken.
3. Onze professionele vormgevers maken een uniek boek naar wens. Vervolgens drukken we jullie boeken.

 

Om het makkelijk te maken, hebben wij standaard specificaties al voor jullie gekozen. Al onze boeken worden op speciaal ‘machine coated’ 115 grams papier in full colour gedrukt of geprint. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en het mooiste kleurbereik. De boeken worden netjes afgewerkt met een soft- of hardcover naar wens.

 

Uiteraard is het mogelijk om voor ander papier te kiezen of jullie boek op een andere manier af te werken. Je maakt jullie uitgave écht bijzonder door bijvoorbeeld speciale afwerkingsopties toe te passen.

Je kunt kiezen uit afwerkingsopties, zoals:

 

– Leeslint
– Ander/dikker papier
– Glow in the dark inkt
– Foam-cover
– Foliedruk
– Matlaminaat
– Pregen
– Kunstleer cover
– Scratch-off inkt
– Wet & view inkt
– UV-spotlak
– Warmtelak
– En nog veel meer!

 

Weet je niet precies wat de bovenstaande opties betekenen? Klik dan hier voor meer uitleg. Heb je zelf een creatief idee of heb je ergens iets leuks gezien? Laat het ons dan weten. We zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn en of het binnen jullie budget past. Een jaarboek studievereniging of almanak maken doe je samen met het uitgeefhuis!

Meer informatie over jaarboek studentenvereniging of almanak maken?

Met het uitgeefhuis kun je met een gerust hart en zonder zorgen jullie almanak maken. Ruim 500 verenigingen, scholen en bedrijven gingen je voor! Neem voor meer informatie contact op met het uitgeefhuis of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!