Offerte aanvragen

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte op maat aan! Om een juiste prijs voor je te kunnen berekenen, hebben we een aantal gegevens van je nodig.

Wat wil je laten maken?

Pas aan

Details

  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Pas aan

Uw gegevens

Beste

Bedankt voor je offerteaanvraag. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

Je ontvangt je offerte doorgaans binnen 2 werkdagen van ons.
Sluit venster

YPSA online editor, hoe is dit ontstaan?

Je komt op deze pagina terecht omdat je op www.ypsa.nl bent geweest, welkom! De afgelopen tijd hebben er wat veranderingen plaatsgevonden met betrekking tot de online software en we praten je graag bij.

Vanwege de toenemende vraag van onze klanten zijn wij in 2012 begonnen met het laten ontwikkelen van onze eigen software. Het zelf maken van almanakken, jaarboeken en schoolkranten werd steeds populairder. Vanuit kostenoogpunt, maar zeker ook omdat men het leuk en uitdagend vond (en vindt) om zelf aan de slag te gaan.

Wat begon als een eenvoudige tool, werd na een paar jaar een uitgebreid online portaal, gebaseerd op Adobe InDesign, met vele functionaliteiten en mogelijkheden tot het maken van je eigen Jaarboek of almanak. Honderden klanten hebben gebruik gemaakt van deze editor, uit het basis- en voortgezet onderwijs, maar ook studentenverenigingen en bedrijven.

Van YPSA online editor naar CANVA

Het uitgeefhuis zit niet graag stil en luistert graag naar haar klanten. Wat zijn de wensen, de nieuwste ontwikkelingen en wat vindt een gebruiker nu echt belangrijk? Op die manier zijn we terecht gekomen bij CANVA. De grootste speler op het vlak van online designsoftware. Reeds bekend bij vele van onze klanten, met name in de studentenwereld. En de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke software die er momenteel is en die continu in ontwikkeling is.

We zijn een strategic partnership aangegaan met CANVA en kunnen dit nu kosteloos aanbieden aan onze klanten. Met alle functionaliteiten van CANVA, maar ook met de service zoals klanten die gewend zijn van het uitgeefhuis en bijvoorbeeld het gebruik van de templates van het uitgeefhuis. Zo bundelen we onze krachten en kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden. Uiteraard nog steeds tegen concurrerende prijzen.

Wat betekent dit voor mij, als ik mijn boek online wil maken?

Via het uitgeefhuis kun je direct aan de slag gaan in CANVA. Alleen, of samen met andere leden uit je redactie. Werk samen, bekijk de pagina’s van je andere redactieleden of werk samen aan dezelfde pagina. Je ontvangt een handboek om zo snel mogelijk thuis te raken in de software en kunt direct aan de slag gaan. We kijken graag online met je mee om te zien of je op de goede weg bent of kunnen realtime met je mee kijken als je een vraag of opmerking hebt. Zelfstandig werken met online software, maar wel met persoonlijke service van je eigen projectmanager.

Je eigen Jaarboek of almanak maken en nieuwsgierig geworden naar de kosten?

Nieuwsgierig geworden wat het uitgeefhuis voor jou kan betekenen en wat jouw boekproductie zou gaan kosten? We horen graag wat je budget is en op basis daarvan kunnen we kijken wat er mogelijk is en hoe jij het maximale uit je budget kunt halen en een zo mooi mogelijk boek kunt produceren. Naast het gebruik van de online editor is het natuurlijk ook mogelijk om je boek door onze vormgevers op te laten maken of om een kant- en klaar bestand aan te leveren. Vraag een offerte bij ons aan en een van onze collega’s neemt contact met je op. Uiteraard ben je ook altijd welkom op ons kantoor in Breda!

YPSA online editor, hoe is dit ontstaan?

Vanwege de toenemende vraag zijn wij in 2012 begonnen met het ontwikkelen van onze eigen software

Hoeveel kost het om een boek te laten drukken?

Het antwoord hierop is niet eenduidig: de prijs wordt grotendeels …

Foto’s van internet

Waarom is een foto van internet niet zomaar geschikt voor drukwerk?

Resolutie

Iedereen kent het begrip ‘resolutie’, maar wat is het nu precies?

Papierformaten

Welke verschillende (standaard) papierformaten en groottes zijn er?

Afloop en snijlijnen

Afloop en snijlijnen zorgen voor mooi schoon gesneden drukwerk.

Papiersoorten

Voor iedere toepassing is er wel een geschikte papiersoort beschikbaar.

Kleurprofielen

Wat zijn kleurprofielen en waarom zijn ze zo belangrijk bij ieder ontwerp?

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op!